Thursday, November 11, 2010

ESOK TARIKH PENGUMUMAN.. INSYALLAH.

PESERTA CONTEST AKU SUKA MAKAN!!






6. ERIN







13. ENNA





18. YANA


20. FINAZ

21. MIERA




25. DENO






31. IEN

32. AYU

33. JULIET

aku rasa aku dah update semua ni. sila check balik nama apa, kot2 ada yang terlepas pandang,. tapi rasanya tak de. hehe 31 peserta perempuan. 1 peserta lelaki!

insyallah esok aku akan umumkan keputusan. so please be alert yaa~

pemenang akan dinilai oleh aku sendiri. dan aku akan mintak pendapat dua orang kawan yang berdekatan. huhu. tiga orang pemenang akan dipilih! gambar yang betol2 buat aku terliur, yang buat aku teringin sangat nak makan makanan itu akan dipilih sebagai pemenang!

apa2 pun thanx pada semua yang bagi sokongan utk contest ni, contest pertama dari aku. hehe
dan semua gambar2 sgt best! rambang mata tengok makanan yang sangat2 sedap..uwaaaa.. kalau aku ada duit banyak2, aku nak bagi hadiah utk semua peserta tau.. wuu..

esok petang atau malam baru aku umumkan. nak pergi beli hadiah dulu, esok xde exam. balik tu aku akan decide sapa yang menang. mana tau kot2 tambah lagi hadiah pemenang kan.. hahah tu xtau la kan.. :)

ok. thanx!! esok k! sabar2..! hehe

7 comments:

aMyErInAiMiE said...

yeay~~ arap2 la menang ek?huhu.tp xmenang pun xpe..nk invite sume join my FIRST CONTEST jugak k?tarikh tutup 20 nov!!
http://eringilegambar.blogspot.com/2010/11/mari-ganti-purse-erin-contest.html

Cute MuM said...

wah ramai gak yang join..
kompom penganjur terliur punya..

Masz said...

eh, kate tutup 11 hb...huhu

juliet. said...

leh join lg ke skng ni?

Lynna said...

ahahahaha!! dpt makan free lagi x?? =PPP

Memo_Hazel said...

ta saba la nak tau sape menang. heheh.

* ade keHINGINan nak menang nie. (:

NOOR FATIN said...

ery: ok2! thanx invite. insyallah join.. heheh :)

cute mum: tau xpe,, smpi xtau nak pilih yang mana utk jadi pemenang! hehe

famy: arini la` keh3

juliet: bleh2, sblum kul 12 malam ni..

lynna: rizal kata tahun depan baru leh jmpa hang.. so tahun depan la :D

memo: hehe gdluck! :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER