Sunday, November 28, 2010

CONTEST I LOVE MYMUM

salam!!

contest lagi. hoyehhh! kali ni contest i luv my mum! join last minute ni. baru tau ada contest ni :P

contest dari aten tiqa.


ni banner contest beliau~~ hehe sweet sgt


syarat2nya ::


1. Buat entry khas dengan meng'Upload' picha anda yang paling menarik, tertarik da bomb gitu bersama ibu anda.. if kat bawah picha tue u'ols nak letakan ucapan terima kasih buat ur mum pun boleh ^_^
2. Nyatakan satu hadiah yg paling best anda pernah beri kepada ur mum masa bezday beliau..ekceli fatin nak cari idea nak bagi mymum hadiah apa nanti..huhu..
3. Anda tidak di wajibkan jadi folower blog MISZ FATIN,, tp untuk kemudahan u'ols nak tengok pasal updated contest better jadilah kan..huhu ^_^
4. Sertakan link u'ols pada entry ini
5. Letakkan banner contest kat sidebar u'ols n link ke entry contest ini
6. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tahu..^_^
Hadiah :
1x top-up RM30

Tarikh Tutup Penyertaan : 30/11/2010


ni pic aku dan mama aku~ kat tepi pantai. hehe

mama aku sgt2 la istimewa. mungkin satu dalam sejuta. takkan ada sesiapa yang boleh jadi pengganti. dia sgt2 memahami dan aku sayang dia sgt2~~ <3
aku penah kasi bunga dan set cawan kat mama aku. aku nak bahagiakan mama dan abah aku~ itu janji aku!


dah settle. jom2 cepat2 sapa nak join.. sila klik SINI. tarikh tutup: 30/11/2010!!

2 comments:

ARTIKEL RAKAN BLOGGER