Friday, November 26, 2010

KUCING YANG COMEL~~

salam!

kucing~ kucing~ ramai yang sayang pada kucing~ terutamanya kaum hawa. dan ramai juga lelaki yang sayangkan kucing. wah! aku sangat mengagumi lelaki yang sukakan kucing. sebenarnya susah nak jumpa kan? haha dan aku pula sangat2 sukakan kucing..meowww~~

ada yang takot kucing. salah sorgnya err.. kawan aku sendiri. tak perlu la aku bagitau sapa. kalau dia baca post ni, mesti dia terasa. agaga! bukan takot tapi tak suka. wee. aku ingat nak hadiahkan 10 ekor anak kucing la utk dia nanti time dia kawin, mtk2 la suami dia suka kucing..keh3!!

dan kucing ini..adalah kucing kesayangan

tak apa la, meh kita layan dulu gambar kucing yang baru diambil oleh beliau, si photographer yang kacak! hik3



kucing tido dalam beg~

i malu u~

bestnya tido.

kroihh kroihh...

penatnya buat keje umah.. grrr

wah. port yang terbaik penah jumpa.zzzzzz


sapa2 yang sukakan kucing pasti akan teruja lihat gambar ni. comel kan? aumm2! kalau yang tak suka kucing, mesti diorang terus pangkah blog aku kan.. hik3

sayangilah kucing. jangan dera. jangn tak bagi makan. jangan sepak2 kucing. kalau terpijak errr? =,=

kucing ini milik beliau!! klik utk lihat blog beliau~ jom kenal2 dengan beliau~ aku tak kisah. aku sporting je. hakhak..

selamat berkenalan dengan tuan punya kucingggg.. hoyeh!!


12 comments:

F~CiCAk said...

yeah! gua suka kucing! gua macho ok! tapi gua suka kucing! ada masalah?! hahaha =p

cambesje said...

cute.. hehehe

platipus said...

platipus ade tak?

asphaq said...

Comei giler!!!
*pengsan*


xD

nur hidayah said...

kucing dalam beg :D
'mommy, please take me home with u'

apik pehe said...

xder lahh..rmai yg x suke kucing bile dekat jer,,hehe..apik suke..geram!!!

NOOR FATIN said...

faiq: weee..:D

syira: mmg cute. hehe

platipus: nanti aku cari. jgn rasa tergugat pulak. kekekee

asphaq: kekekeke jgn pengsan. relax2 :P

dayah: haha comel kan..

apik: sgt comel! hee

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

err tgk gmbar ske la..
in reality..tlg jauh kn dr ak..

nur hidayah said...

fatin...anda sudah d tag

http://dayah89.blogspot.com/2010/11/contest-kids-baby-photo-contest.html

NOOR FATIN said...

fadh: yeahh!! tggu hadiah kucing masa ko kwin nanti.kekekeke

dayah: aku dah buat. hehe thanx! :)

seriwangi said...

seriwangi pun sayang kucing, ada 6 ekor semuanya dan reti bahasa. Jangan ingat kucing tak faham apa yg kita cakap, tgk muka dia pun kita kesian.

NOOR FATIN said...

seriwangi: tau xpe..syg sgt dgn kucing..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER