Friday, November 5, 2010

FILEM ESTET DAN HISS~

salam..!!

arini keluar tengok wayang lagi.. filem yang dipilih adalah estet! mula2 nak tengok cite rise of the mummy tapi sold out pulak dah! haha so kami memilih estet..

filem oleh mamat khalid itu sangat2 tidak mengecewakan aku. aku rasa terhibur sangat tengok cerita tu.hehe suasana, suspen semua memang best la. mantap! dan tak lupa farid kamil yang ensem dan rosyam nor yang serius. haha! tak boleh lupa la. peh, rasa macam nak tengok lagi la. tapi final lagi 2hari :D


sinopsis filem estet













Filem kedua yang kami tengok adalah HISSSS,, bukan harini. tapi dua hari lepas! hehe best jugak la! cerita ular~ keh3.. minggu ni je dah dua wayang aku tengok.heeee



jom ramai menonton filem ESTET DAN HISSSSSSSS!! pasti mantap!


6 comments:

mekdonel said...

The real true great blog,

www.fdausamad.blogspot.com

Baca few entries..mesti jadi ketagih!

i'm not kidding..

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

wah!!nak tengok!!!!

Siapa Lin?? said...

best ek citer estet nie?

NOOR FATIN said...

mekdonel: ok! ;D

sue: jom2! tengok!

lin: yer.. best.. happy.. terhibur..

Siapa Lin?? said...

ok! thanks sebab bgitaw..
lin nak g tgk esok! tadi mcm takut2..

NOOR FATIN said...

filem tu xmngecewakan penonton :D

ARTIKEL RAKAN BLOGGER