Saturday, November 27, 2010

CONTEST ME + MY PINK STUFF!

salam!!

wah pink~ jangan ditanya kenapa aku suka pink. normal kot. pmpuan kan banyak suka pink. tapi kalau lagi suka pink, ramai akan kata fuyoo! haha apa2 pun aku suka pink~ heee

aku join contest ni dari mama gee~ yeah! nama contest ni. me + my pink stuff!


banner contest beliau


syarat2nya:

SYARAT2NYA :-
  • WAJIB jadi follower mama ye..
  • Buat 1 ENTRY pasal contest ni. Masukkan Badge Contest di atas 2. {kalo takleh save gambar tu..uols print screen dan edit kat paint...hehe kena berusaha sket ya}
  • Letak gambar uols dengan APA SHJ brg yang berwarna PINK. Pink sajork, biru, pepel, hitam tak bley ya..hik3...Kereta, kasut, baju, tudung, teddy bear, tong sampah, pensel..apa2 sajelah asalkan barang tu pink...Jgn letak gambar barang je...gambar uols sekali mesti ada..buatlah aksi GEDIK2 sket...hahahaaha...{gambar tu bioo clear ya..yg kabur2 reject}
  • Last sekali tulis kat bawak gambar tu 'I'm a BIG FAN of MamaGee's blog!!" dan LINK kan kat BLOG MAMA {hik2...sapa tak tulis ni..out terus..}
  • Tinggalkan LINK penyertaan kat bawah N3 ni ya.
  • Takyah tag sesapa....Ok itu aje...senang kan??
TARIKH TUTUP : 29/11/10 kul 8 PM




boleh lihat hadiah2 yang menarik kat blog beliau!!


aku pertaruhkan gambar ni..hoyehh~~

Lagi dua hari contest ni nak ditutup!! yeahh~~

ok sapa2 yang nak join bleh la klik kat bawah gambar aku tu..hehe jom ramai2 singgah blog mama gee, serius best~ lawa. hehe ok..

thanx! :)

4 comments:

Nurulbadiah Lai said...

good luck cik for this contest..
btw that pictures,.

look cute ..i love the background..

btw..im the one who love photography too..tp kamera pon xde..hehe

NOOR FATIN said...

thanx nurul. tak apa2, nanti ada duit, beli satu :P

Miza Yusof said...

comel. good luck :)

NOOR FATIN said...

miza; thanx! :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER