Saturday, November 20, 2010

KIDS AND BABY PHOTO CONTEST!!

salam!!

thanx pada cikin kerana tag aku utk join contest ni. agak menarik ye. hehe

ok. contest dari safiyyah osman..


banner contest beliau~ hee zaman dulu2.

syarat2nya:


1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.




gambar yang dipertaruhkan:

gambar aku la~ ngeh2. masa ni umur 4 tahun..hoyehhh~~ kecik2, tadika pun tak masuk lagi, tapi gedik nak pergi sekolah, siap ada beg sekolah tauu~ hik3! suka sangat pic ni. keh3.. kenangan zaman dulu2. zaman muda2, zaman masih ramping. zaman comel2. dan comot2. agaga


aku tag:









ok!! dah 8 orang~

hehe

jom2.. join contest ni!! :)


tarikh tutup:

30/11/2010.


sapa2 nak join..sila klik SINI!

:)


6 comments:

Matika Love 131020 said...

aLahai cute mute gmbar dia...hahaha

Ana Mardia said...

amboiii comeeeiiinye diaaa...haha

igt nk join,tp kena tag 8 org..homaigod nak cri mana 8 org tu..xpe xpe..akan diusahakan..tenkiu fatinn

| ishika asyik | said...

waaaa sape lam gambar tue? sape tue? jeling2 manje ye. haha. comel2. ade la iras2 ngan muke skarang. hee.. ;)

gudluck dear!! :D

| ishika asyik | said...
This comment has been removed by the author.
saperakue said...

ahahahha.. aku di tag kew?? nati akoo usha pic zaman purba kala akoo ya

NOOR FATIN said...

matika: hahahaha

ana: ana tag ja sapa2 8 org. keh3.. ok2!

ishika: heheheh thanx! :)

atie: haha yela, ko ditag.ok3!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER