Monday, August 1, 2011

RAMADHAN YANG DIRINDUI TIBA LAGI!


salam..

ramadhan yang dirindui tiba lagi. alhamdulillah. syukur ke hadrat ilahi kita diberi kesempatan untuk menyambut puasa di bulan ramadhan pada tahun ni :)

tahun ni aku berpuasa di kulim. dengan mama. abah kat kemaman. sedih kan? :(

rupanya dah 4 tahun aku tak bersahur dan berpuasa di rumah dengan keluarga..

1) sem1 (2007)- asrama unikl msi
2) sem3 (2008) - asrama unikl msi
3) sem5 ( 2009) - asrama tati
4) sem7 ( 2010)- asrama unikl msi

fuyoo~~ haha ada sehari dua je la yang sempat aku berbuka puasa bersama diorang, tu pun sehari sebelum raya T__T

kejap lagi, nak bangun sahur.. :)

mari kita hafal sama2 :)





semoga puasa kita diberkati oleh Allah, kurangkan kontroversi, elakkan mengumpat, membuat perkara2 yang tidak berfaedah, kita rebut pahala yang banyak bulan ni. :)

maaf andai pernah terkasar bahasa, terlajak kata, menyakitkan hati sesiapa. kisah2 lama, apa2 je la, aku tak penah dah nak fikir sekarang ni. hati aku dah lama rasa tenang sebab tak de gangguan yang menyakitkan hati lagi, alhamdulillah. terkadang ada, tapi cepat2 delete atau remove ;p



saya noor fatin bt othman ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada rakan2 di blog, facebook, twitter dan pembaca2 yang selalu datang ke blog saya ni. selamat berpuasa ya :) semoga mendapat keberkatan bersama :)

oh ya, aku dah bekerja dah sekarang. hari pertama masuk hari sabtu hari tu, ni 2 hari cuti pulak sebab balik kampung. lepas tu sambung balik la. ekekke. kat salah sebuah kedai yang menjual nasi ayam yang terkenal di kulim. nyum nyum. aku kerja dengan sekali. hehe. busy sikit la kali ni tambahan bulan ni. mungkin berbuka dan bersahur di kedai jugak la. hehe. kesian mama. wawawawa..

selamat berpuasa!! :)

18 comments:

nanakimie said...

selamat berpuasa jgk fatin:)

haniey said...

selamat berpuasa fatin.. :)

Farah Shamsudin said...

Salam Ramadhan Fatin..

h A n Y S said...

selamat berpuasa Fatin..=)

afzainizam said...

Dah bertahun2 puasa tak dapat balik berbuka ... So hope puasa pertama ni nak berbuka ngan family kat kampung.... rindu masakan makkk

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Ucapan Selamat Berpuasa & berbuka

eja said...

slmt berpuase..=)

k e y r i said...

selamat menunaikan ibadah puasa! :D

sizuka[Izzati] said...

selamat berpuasa fatin :)

nazirah said...

selamat berpuasa juga fatin... hehe.. salam ramadhan ;)

sahromnasrudin said...

selamat berpuasa utk awak, family dan faiq ya..semoga terus mendapat rahmat Allah SWT

WAHIDA ALIAS said...

selamat berpuase!=)

bunga said...

selamat berpuasa.kita sama2 saling maaf memaafi..

merahitujambu said...

bila teringt ramahdan..terigt zaman belajar.seronok sgt

Qaseh dalia adelia said...

salam ramadhan ...

tia @ Ini Kisah Tia said...

ala sedihnyaaa ..
selamat berpuasa :)

man said...

slmt pose fatin

Si Budak said...

kalau nak ikutkan aku lagilah..
dari form 1 sampai lah umur dah mencecah 20 tahun..tak pernah ada masa dgn famili masa bulan pose..balik2 dah nak raya..
sob3
salam perkenalan...

asfira aminuddin said...

babe, tahun ni i berpuasa 1 bulan kat rumah! mmg best! semoga u bersabar okay! selamat berpuasa :))

ARTIKEL RAKAN BLOGGER