Tuesday, August 16, 2011

LELAKI SEJATI

salam..


if a bitch steals my man, there's no better revenge than letting her keep him. real man cant be stolen


aku jumpa kata2 ni dalam twitter jejari runcing. dia retweet dari twitter mana entah.

aku setuju sangat dengan kata2 ni. haha so kepada semua aweks2 di luar sana, anda tak perlu risau kalau kekasih anda dirampas oleh perempuan perampas kerana lelaki sejati takkan biarkan dirinya dirampas. kehkeh

betol tak? kalau dia betol2 sayang pada kekasih dia, takkannya dia nak cair kalau kena goda. haha. :)

aku dengan berbesar hati nak search la konon2 'my man' kat google. kot2 la jumpa kan. huahua.. aku taip lelaki sejati.


berikut adalah 5 gambar pertama lelaki sejati yang keluar

(1)




(2)




(3)



(4)



(5)




ensem2 jugak ye lelaki sejati ni. kehkeh

apa kata korang search pulak lelaki sejati? mana tau dapat gambar lain2 dari aku. hahaha kalau lelaki, search perempuan sejati okeh. ;D

24 comments:

cambesje said...

lelaki sejati pkai baju kaler pink kata usagi~ hehe

☻UsaGi NaNa☻ said...

err???lelaki sejati ak ada dlm local disk c ak..huhuhu...hebat!
-usaginana-

Nur Farah Hani said...

hahaha.. apekah mereke2 semua tu kompem lelaki sejati.. lawak2 aje la die.. tapi kan aklo eprasaan takder malay men kan.. mksudnya orang melayu memang tak sejati.. heheh.. :D

Miss Tira said...

Jodoh pertemuan dan perpisahan ditangan Allah s.w.t..

haniey said...

hehe..nak search gaklah lelaki sejati,mna nk tau kuar gbr org lain lak..jiran sebelah umah ke tercalon dlm lelaki sejati..hihi

Gen2Merah said...

alhamdulillah... setakat ni mmg saya kategori lelaki sejati. ehehe

haiza aryani ilyas said...

saya plak bce kt facebook.. tntg soal jwb tentang emosi wanita dengan ustaz azhar idrus..

dye tnye npe pmpuan kdang2 ase sedih, ase rndu dan rse mcam2 ttbe..??

ustaz ckap,PERKARA BIASA. HATI PEREMPUAN MEMANG
HALUS, HANYA LELAKI SEJATI YANG MAMPU MENJADI PENAWAR..

:)

hopefully saya akn jumpe lelaki sejati saya satu hari nanti..amiiinnn..

Balqis Riza said...

pernah jumpa tweet tu kat twitter..pernah buat as status gak thn lepas..tp aku tukar sikit

'the best revenge to a girl that steals my boyfriend is to let her keep him, coz a truly great man cannot be stolen'..

n yes..that is true..

shida said...

lelaki sejati saya IA ada jer kat sini...jarak xsampai 2 kilometer pon..wakakaka...:)
gambo2 tu xleh blah...ahaks..

bunbun said...

setuju dgn quote tu. hehehe


asal semua tak kenal pon lelaki sejati neh? hahaha

bunga said...

mmg hensem.hehee

chiLleD...!! said...

owh..siapakah mereka itu..he

sizuka[Izzati] said...

siap google.hahaha.

velasrizal said...

mcm lin dan je no 3 tu

Bui Junaidi said...

betul jugak tu..kalau dia betul2 lelaki sejati,mesti dia tahan godaan..tp susah nk cari yg betul2 sejati..

CuteKids Shoppe said...

salam..

fatin, tumpang tepek. baju raya murah! tq!

http://cutekidsshoppe.blogspot.com/

CuteKids Shoppe said...

salam..

fatin, tumpang tepek. baju raya murah! tq!

http://cutekidsshoppe.blogspot.com/

CuteKids Shoppe said...

salam..

fatin, tumpang tepek. baju raya murah! tq!

http://cutekidsshoppe.blogspot.com/

BM said...

haha kena try la nampaknya..
haha...

sahromnasrudin said...

memang sejati betul heheheee

aleen aiden said...

perghhh,gila kewl quote tu!like2.hu3

bloghok said...

GUANE GUANE GUANE

tia @ Ini Kisah Tia said...

oyeahhh ? boleh guna ayat ni nanti :D

man said...

laki semua sejati fatin..hehehe

ARTIKEL RAKAN BLOGGER