Wednesday, August 3, 2011

WORDLESS WEDNESDAY : MENU BERBUKA PUASA

TAT NASI AYAM, KULIM KEDAH

nyum3. marilah datang XD

nak tau kesedapan tat nasi ayam? dua orang blogger telah menulis tentang kesedapan nasi ayam di sini..

ALDYSHAH *sumber gambar nasi ayam*

marilah merasainyaaa!! ;D

17 comments:

Mira said...

la..tat nasi ayam mmg feveret mira la kat aloq staq nuh..baqu bukak cwgn kat arau,nanti ajak paiq blanja kat sana.hahahahahha

sekamar rindu said...

salam...

menu yg sedappp..


*musafir lalu..*

Monster Siti said...

nasik ayam pon ade tat? aku ingat kueh je ade tart. wkakaakakak

HaFizaH aYu said...

wat sahur nih ade gak lentok kt mja mkn..

haniey said...

wah sedapnya..kat kulim eh?nt blh pegila..hehe..npe smalam hani buka blog fatin xleh??

BM said...

nyum3...
tak pernah rasa kot

bighagenjo said...

:)

Bui Junaidi said...

uiii..tergugat nafsu..hahaha

merahitujambu said...

TANGKAP LELEH PLAK...HEEE

wahida said...

huwaaaa!!! nangis aku tgk nasi ayam ni!! ko kejam!!!

sahromnasrudin said...

area kulim ke, dik???

PrINCeSz YaNa said...

kat mana kat kulim tuh??

hamba Ilahi said...

assalamualaikum
salam ramadhan kareem~
maaf la ganggu ruang komen disini
>.<

nak tanya, saya nak buat tab yg macam ni

http://bloglistbayyinat.blogspot.com/

boleh letak all the blog, with recent update too..
tahu tak macam mana?

Scya Lollita said...

wuuu cik scya mkn nasik bujang e sobsobs

ada aku kesah said...

paten

kat jitra semua org cakap nasik ni sedap then abah aku bawak 5 org mmmber aku makan kat sana, last skali abah aku cakap

" nasik macam ni pon orang cakap sedap ka???, pakcik rasa nasik ni tak sedap (-_-')"

aku prefer nasik ayam periuk besaq lagi dari nasik ayam tat nih.haha

btw, lain org lain seleranya :)

nazirah said...

wowwww nmpk menyelerakan huhu
neway.. i love ur new header
cantik la ;)

Irma A.Wahid said...

BLM PUASA TGOK GMBR MKNN JE TERLIUR DAH~~HAISHHH

ARTIKEL RAKAN BLOGGER