Thursday, August 18, 2011

BAYAR 30 SEN KALAU NAK BACA!! DAPAT DOODLE FREE!

salam..

sekarang kalau ikutkan tak de benda free dalam dunia ni. melainkan ketulusan hati kita yang ikhlas membantu tanpa mengharapkan satu sen pun. tapi biasalah, bila makin hari makin maju, susah nak jumpa benda free. kan? nak masuk toilet yang bersih kena bayar 20 sen, kadang2 30 sen, kalau masuk toilet free, memang tak tergamak la nak membuang hajat kerana tak de rupa toilet langsung! hakhak

tapi bila aku baca nota ni, memang aku nak tergelak. serius, pertama kali aku jumpa. kahkah. apsal la jadi macam ni.. kedai mana ni XD




nak baca paper pun kena bayar 30 sen. aiyarkkkkkkkkkkkkk!!

biasalah tu, aku selalu gak perasan, kalau ada sapa2 lalu depan kedai, diorang selak2 kejap paper tu, baca apa yang patut, tapi tak beli pun. sebab tu la tokey kedai tu buat macam ni kot. isk isk. 1st time tengook.. ekekeke..

kredit : baikpunyer.com

alaa nak baca paper pun kena bayar 30 sen, aku dapat doodle free aje, tak payah bayar satu sen pun.. keh3..

terima kasih firdani! terima kasih banyak2. akhirnya tercapai jugak impian aku memiliki doodle sendiri., sebelum ni banyak sangat masuk contest/ga/segmen yang tawarkan hadiah doodle. semua tak menang. tapi kalau segmen yang janji nak bagi doodle untuk semua tu memang ada tapi beberapa hari lepas tamat je tarikh tutup, blog dia telah diremove. whooaa. aku tak tau apa cite dan aku tak tau nak kesan mana si blogger tu pergi. so berkecai harapan aku nak memiliki doodle. hari ni dah dapat! sukanya kenal blogger yang tunaikan janji!!

blogger yang tunaikan janji itu adalah : http://firdanilovestory.blogspot.com/

terima kasih :)

cute kan? hik hik suka sangat. perfect! ;D


nanti nak buat header guna doodle ni la XD



mungkin anda berminat??










13 comments:

Kasut Hijo said...

ala..internet news kan ade? xyah la nak pakai surat khabar lg..aku just pakai surat khabar utk wat lapik makanan je.. ;D

BM said...

wah3..nak jeling2 baca pun kena bayar 30 sen?
haha...

Miss Tira said...

Kadang-kadang ada juga toilet kita bayar tapi keadaan toilet macam hampeh. Ish ish..

P/s: Doodle itu cantik :)

bunbun said...

haiihh sampai macam tu skali kehkeh. tulah doodle bunbun pon free huwawawwa. pasni nak cas limaplohsen lah. dgn cara klik iklan nuff dua kali. hahaha

#ciksuzlin said...

cutenya doodle, jeles (X____X)"

bunga said...

mybe ramai sangat bc saja kat kedai tu..tu yang kena bayar..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hahah,mcm2 ea..

sizuka[Izzati] said...

wahhh matang doodle fatin.hehe.comel.

H.J said...

kedekut tokey kedai.

chiLleD...!! said...

alor..comelnyer..hehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . gile tamak .. tapi betul lah , kalau semua duk berdiri lepas tu baca sampai habis paper dia tu macamana nak laku paper yang dijual ?

tapi ada satu lagi cara . stapler aje helaian2 paper tu . so , orang takkan dapat baca . just baca tajuk depan saje .. padan muka !

haniey said...

aa betul kan skamng ni suma benda kena byar..tisu pon dh naik hrga 30sen..mmg dh xdk benda free..wah cntiklah doodle tu.. :)

zOeY zAu YaH said...

haha bgus gak dari dia biar org baca free

ARTIKEL RAKAN BLOGGER