Saturday, August 20, 2011

KENAPA BAHULU GEBU?

salam..

kepada sesiapa yang tak add aku kat facebook, dah setahun aku guna nama fatin vavavoom ( bahulu gebu). setahun jugak la aku tak pernah tukar nama lain. sebenarnya bukan tak nak tukar tapi dah tak boleh tukar sebab limit. HAHAHA motifnya itu la. keh3 kesiannyaaaaaaaa. so sampai bila2 la nama aku tetap akan jadi fatin vavavoom ( bahulu gebu).

aku nak elakkan letak nama penuh. dulu2 masa aku buat facebook memang aku letak nama penuh. lepas tu tak dah. kalau nama penuh siap binti lagi. hakhak. kat myspace aku letak nama tekan sayang fatin. kat friendster noor fatin je. kat blog pun sama. ekeke.

kenapa bahulu gebu?

tahun lepas kan start sapa ntah kat facebook tukar nama semuanya kepada nama kuih2 raya. aku pun tercari2 jugak nama kuih raya, mula2 aku nak letak nama almond london tapi dah ada yang guna. so aku nak cari kelainan la kan. aku minta pendapat rumate aku, aida dan kak siah masa tu. diorang kata letak la bahulu!! hehe lepas tu terfikir takkan bahulu je?? haha tetiba teringat ada orang kata aku gebu, so jadilah bahulu gebuuuuuuuuuuuuuuuuuu XD

mula2 tak suka nama tu sebab nampak sexy. hahah lepas tu dah okay dah. grr!

masa aku tukar je nama bahulu gebu, ramai yang tulis kat wall aku. hahaha. gebu ke?! of cozz. kenyataan :P :P

dah cukup setahun dah dan aku tak merancang nak tukar nama lain lagi. zzzzzz.. tahun ni tak de pulak nama kuih raya yang aku jumpa. grr. apsal ek? tahun lepas bukan main, almond london, tat nenas, kuih sepit, dodol dan macam2 la sampai nak tergelak pun ada. ekeke..

tadi aku rajin search kat image kat google. aku taip BAHULU GEBU.

gambar pertama :


memang gebu!


gambar kedua :


gambar aku! HAHAHA. ni profile picture yang aku suka! ;D

korang try search, jumpa tak? ekeke. so bahulu gebu dalam dunia ni hanyalah aku ;D

nak gebu, makanlah bahulu banyak2... <<<< auta

15 comments:

- abdul hadi abdul muti - said...

haha. tak pasal-pasal bahulu jadi famous

adhilla zaidi said...

i like bahulu !!

asfira aminuddin said...

babe, bahulu gebu lagi sedap!

Mr.NS said...

bahulu ngn fatin kn xjauh mksud dia..

BM said...

erk?
tu ke makna vavavoom?
ingt kan ape da

velasrizal said...

bila mkn cpt kenyang kan

☻UsaGi NaNa☻ said...

hahaha!oke la..seswai dgn ko.kalo ak biskut bantak buruk kot.haha!

Nur Syazana Mohammed Sani said...

zana xpernah makan bahulu ,. seyes :D

http://syazanasani.com

Cik tikah said...

memang sexy guna nama bahulu gebu. ahaks! hehehe...

chiLleD...!! said...

kih3..dh limit ea??meh3 gna sya limit sya punya lak..hehe

bahulu gebu..ayarkk..hehe

sifu im said...

haha..aku pon x add lg fb ko..

bahulu mmg gebu..tapi ko gebu ke??haha

sizuka[Izzati] said...

hahaha comel gila nama bahulu gebu :D

NOOR FATIN said...

abdul hadi : bahulu mmg femes dari dulu XD

adhilla : me too! hehe

asfira : mesti la. hehehe

mr.ns : err. sama? hehe

bm : tu bukan nama vavavoom la. hehe nama kedua selain fatin vavavoom adalah bahulu gebu XD

velasrizal : sebab besar. hehe

nana : hahaha letak je

zana : lor, kenapa? heheh

cik tikah : memang sexyyyyyyyyyy! hehe..

chilled : meh2. haha..

sifu im : confirm gebu! AHAHAHA

sizuka : tau xpe ;D

bighagenjo said...

haha! dah try search. mmg betul lah, pic kedua tu gamba minah gebu wat love kat tgn. haha!, teruja ai. ahak! tahniah<--tiba2

kay_are said...

peliknye name fesbuk.. sampai sekarang gune name betul je.. kat blog je name lain sikit =P

ARTIKEL RAKAN BLOGGER