Saturday, August 13, 2011

MAIN GAME KAT FRIENDSTER SAMPAI LEBAM

salam..

ingat lagi pada friendster? ececececeh. dulu2 yang femes myspace dan friendster je. sekarang ni ramai yang tertumpu pada facebook je. ada yang dah lama delete myspace dan friendster. aku ada lagi kedua2 akaun tu. nak delete sayang. hehe terutama myspace. terlalu banyak kenangan, gambar, memori, komen2 dengan yang lama2 punya. biarlah aku simpan, nanti aku sunyi aku pegi la godek2 balik. haaahha..

31 julai lalu, aku tergerak hati nak bukak friendster, dulu memang aku dapat emel dari pihak friendster suruh backup segala gambar la apa la sebab diorang nak format baru. tapi aku malas nak buat..lagipun semua gambar dalam tu aku dah ada. kehkeh

tetiba aku tergerak hati nak buka. dan akhirnya..

ni laman web friendster. pehh. macam2 kaler. dulu warna biru muda je. lepas tu tukar warna hijau. lepas tu ni gabung2 pulak. keh3


ni ruangan home. aku letak nama fatin vavavoom sebab masa pertama kali aku buka pada 31 julai tu, dia mintak suruh updatekan nama. terus aku letak nama tu. dulu2 aku letak nama noor fatin la~ wuu.. gambar aku letak kartun je. haha yang diberikan la..

baru aku tau, friendster dah tak macam dulu. dah jadi pusat games terbesar di dunia. kahkah pandai je aku ni. tapi serius, berlambak gila game dalam ni. wuu~ dah tak de lagi macam dulu, ruangan komen ke photo ke, apa2 je la. grup ke. grup 1989 aku cari dah tak jumpa. dah tak de.

ni kawan2 dalam friendster. sorang pun aku tak kenal.. hahah. dasyat tak. yang pelik2nya kawan aku dalam friendster cuma ada 600++ bayangkan dulu kan kawan friendster aku ada lebih 1000+++ punyalah ramai orang dah delete friendster. HAHAHA..


aku cari kotak friend request pun tak jumpa padahal dalam emel ada tulis kata orang add aku. cari kotak mesej pun dah tak de, cari kotak komen lagilah tak jumpa. ke aku yang tak perasan? huh.

apa kata korang buka pulak? haha. ke dah lupa laman web friendster?? friendster.com.pergi bukak sekarang. main la game sampai lebam, sampai pengsan. hahaha. kepada kaki game la. aku bukan kaki game. hehe

dah tak de hati nak main friendster~ hee..


12 comments:

Ezy Chiaki said...

kalo prenster xreti sgt..
kalo myspace saye la juara.
kehkehkeh

haniey said...

amboi men games smpai lebam noh..hehe..hani xdk frienster pn..myspace ada lah tu pn dh xguna..hehe..suma bnda dh berubah kan..myspace pn cmtu gak smpai hani dh xtau guna..hihi

Monster Siti said...

kahkahah! aku dah delete frenster, mespes nak delete tp tak pernah menjadi T__T so aku bior je, tp gamba2 semua dah buang. heheh aku ingat lg tin, kita kenal kat group 1989. hikhik rindu grup tu :D

sizuka[Izzati] said...

dah lama delete friendster.teeeheeee.

Bui Junaidi said...

bui tak pernah register ngan frenster sbb tak sesuai kot..frenster ni lebih kepada utk budak2 sekolah..hehe

merahitujambu said...

wah..macam menarik je..cm doodle game ke??

AesyaZealous said...

dah lama dah delete akaun fs..haha

sifu im said...

erkkk..ko men lagi frienster??ok ko kuno..haha

Nur Farah Hani said...

pasword pun dalupe.. myspace berzaman ta bukak.. entah ader ke tidak lagi.. heheh.. :D

teyn teyn said...

dah lupa pw friendster. kehkehkeh .. friendster dh antik la.. hehe

BM said...

ingt lagi ke tidak password friendster tu

bighagenjo said...

haha! baruu je pegi sana jugak ritu, siap upload gamba baru, saja nak bg fs tu hidup, sian admin dia. hee :P

ARTIKEL RAKAN BLOGGER