Wednesday, August 24, 2011

WORDLESS WEDNESDAY : MURAH SAMPAI.... ??

salam..

alangkah terkejutnya selepas melihat gambar ini XD

murah sampai pengsan??

*tak berani nak lalu, takot pengsan, tak de sapa nak angkat. hakhak*

murah sampai mati??

ish ish ish..

kat mana la kedai ni ye.. tapi aku ada nampak t-shirt DOMO. hahaha.

kredit : baikpunyer.com

21 comments:

☻UsaGi NaNa☻ said...

perhh!memang murah.belikan???nt ak bg duit

bunbun said...

HAHAHA adehh macam2. borong tak t-shirt tu? hehehh


p/s: jemputlah amel dodol dodol free kat blog tu yer. hihii.

bunbun said...

ehhh haha sekali tgok watermark bukan blog ni pulak. kikiki

sizuka[Izzati] said...

HAHAHA stylo habes punya murah

Gen2Merah said...

ahahahaha.. kelakar2.. tak nak lah beli situ.. kalau bukan pengan, mati laaa.... akakaka

JIJI YU said...

selagi tak pengsan tuan kedai..ngn tak mati die tu..selagi tu la rege dok situ je

mr.syazwan said...

perh statement x leh blah..

haha

Ain Atika Zailani said...

peerrggghh gila murah!!!

chiLleD...!! said...

motif diorang tulis cmtu..hehe

bunga said...

hahah..sampai mati tu.haa..tapi mmg murah tu..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mak ai..ade lak cmtu..

velasrizal said...

amboi sampai pengsan hahaha mcm2 la skrg ni

oya said...

lawak2

Heidi Shafiq said...

hahahaha.. lawak tul..

bighagenjo said...

gahahaha!
ta bole bla...
boleh mati tuuu

asfira aminuddin said...

mmg murah sampai pengsan dan mati. hehe ;)

Gen2Merah said...

saja nak buat gempak barangkali. ekke

Gen2Merah said...

saja nak buat gempak barangkali. ekke

haniey said...

hehe..nak trgelak tul..murahpn smpai mati n pengsan..aduih mmg murah..hehe

BM said...

ish3..tak yah beli la nti tak sempat nak kawin dah mati..
hehe

kay_are said...

murah murah gak.. tapi kalau sampai mati memang time kasih je r.. =P

ARTIKEL RAKAN BLOGGER