Tuesday, August 30, 2011

EDISI KHAS KAD RAYA DARI SAYA :)

salam..

selamat hari raya aidilfitri!!!!

aku tulis post ni awal2 sebelum raya. sebab aku tau, hari raya pertama pasti busy!! pegi raya umah sedara la dan macam2 la. hehe nak online memang susah la. hehe..

seperti tahun2 lepas aku mesti akan buat kad raya khas untuk ditag di facebook. lain2 la dan semua ada grup masing2, ahaks..

ada beberapa grup je aku sempat tag, ramai sangat. aku dah tak larat nak tag :( hehe ampunn XD

jom tengok! kad raya ni aku download kat 4shared je. hehe just tambah nama dan link blog dan ucapan sikit :)



kad raya untuk kawan2 yang aku kenal kat grup 1989 kat frenster + facebook. :)



kad raya untuk kawan2 yang dikenali di unikl msi, kulim kedah :)


kad raya untuk kawan2 sekolah. sk kulim kedah, smk st patrick, smk taman setiawangsa :)


kad raya untuk kawan2 facebook yang lain. aku tak tag, ramai sangat dahhh. heee..


kad raya khas untuk family aku, saudara mara, dan jugak saudara mara :)


DAN...........................









kad raya khas untuk pembaca blog ni!! terima kasih kerana sudi luangkan masa seketika di sini :)


saya , noor fatin bt othman ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin. mohon maaf andai pernah terkasar bahasa dan tersinggung perasaan. maaf kepada anon-anon yang aku tak penah approve komen korang dan terus delete selepas baca buat kali pertama. ekkekeke..

makan lemang, ketupat, rendang, tart nenas, almond london, dan semuanya la, ingat aku tauuuuuuuuuuuuu XD

lepas raya, kita sambung blogwalking okeh?


4 comments:

bunbun said...

cepat2 blogwalking! udah2 la raya tu. hahaha. oke2 selamat ari raya ^^ hehe

merahitujambu said...

selamat hari raya dear

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Chempaka Sari said...

Selamat Hari raya!!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER