Tuesday, August 9, 2011

PENGALAMAN MEMAKAI DETOX FOOT PATCH

salam..

anda tau tentang detox foot patch? ala yang pelekat kat kaki tuu. untuk keluarkan toksin. haha dari tahun lepas lagi sebenarnya aku teringinnnnnnnnn sangat nak beli. tapi  tak bagi.wuwuwu. lagipun tak cukup duit. keh3

dan bulan lepas aku terima hadiah dari pihak dezamancottage yang turut menjual detox foot patch ni. aku dapat pun sebab aku follower yang ke 300 kot dalam blog beliau. hehe aku dapat 20 keping dan ada dapat beberapa keping slimming patch. tu tak guna lagi. hee~

sedikit info pasal detox foot patch yang anda perlu tahu..:

sumber : dezamancottage









dalam dua hari je diorang pos dah sampai lepas aku kasi alamat. punyalah cepat. hehe tahniah2! anda menggembirakan hati penerima :)

setakat ni aku dah guna banyak jugak la. kongsi dengan mama aku lagi. haha 4x dah kot aku pakai rasanya.

tapi tak la kerap sebab tak banyak kan, so kena la jimat2 :P

pertama kali aku pakai, tu dia aihh. punyala berminyak. mama aku pun sama. terkejut rasanya. haha baru la aku tau badan aku banyak toksin rupanya. keh3

kali kedua dan ketiga aku pakai minyak macam dah kurang sikit la. hehe serius aku rasa segar badan bila pakai. pakai sebelum tido dan bila bangun pagi rasa segarrrr. hehe mama kata, tu la banyak toksin sangat la kot :P

kali terakhir aku pakai lepas aku bekerja sehari. masa tu aku rasa letih sangat2. mak aii. sakit kaki, sakit badan habis semua la. maklumlah tak pernah kerja kan. haha so malam tu aku pakai..

esok paginyaaaa, berminyak2 kalah masa kali pertama pakai. haha boleh jual kot minyak tuu. haha. hitamnya tapak kaki. adoyaii.. letih sangat la kot. yela, beberapa bulan dok rumah aje, baru rasa nak bergerak banyak sikit kan..

lepas tu petang tu rasa sakit badan dan kaki dah kurang banyakk. alhamdulillah~

untuk aku pakai hari2 rasanya belum tiba masanya sebab aku ni baru je bekerja, banyak benda nak aku dahulukan dulu sebelum aku beli detox foot patch tu pulak. hehe. nanti ada duit nak beli pulak, yang tu dapat hadiah je, tu pun banyakkkkkkkkkkkk. keh3

terima kasih la kepada pihak dezamancottage kerana telah memberi peluang untuk aku cuba detox foot patch. kalau diorang tak kasi hadiah, sampai bila2 aku tak merasa kot XD

kat pasar malam banyak dijual detox foot patch ni. aku tak tau la sejauh mana keberkesanannya.. hehe nanti aku order je la kat dezamancottage ni sebab produk yang dia bagi memang bagus :P

korang kalau nak order, sila ke http://www.dezamancottage.com/2011/05/detox-foot-patch.html. sila berhubungi dengan pihak dezamancottage ye ;D



ni kaki aku. percayalah percayalah! muahaha


15 comments:

haniey said...

kt kolej hani ada je budak jula ni..mmg laku sgt,smpai dia xlarat nk order kat internet..hani pnah try pkai sekali,rsa bez gak..erm org kata mmg elok pkai bnda ni sb blh buang toksin..

sizuka[Izzati] said...

teringin nak pakai jugak!ingt nk mtk mak pos kesini tp kang xpasal2 kena rampas dgn kastam wuwuw.blik Msia nnti nk tepek tetiap hari ah.teeeheee.terima kasih fatin atas testimonial kamu!

chiLleD...!! said...

btol2 brkesn k?nk try jugk lah

yang kt psar mlm tu bolh percya k?20rnggit dpt 10 keping.btol k?

wahida said...

pernah pakai detox ni dan rasa segar je lepas pakai...masa mula2 pakai mmg hasilnya hitam legam..kehkeh..

pernah buat n3 jugak pasal ni..

khaifaiz said...

pernah pakai dan memang ternyata ada kesannya...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

xprnh try lak..

tp skg cam nak try VCO.. =)

JIJI YU said...

leh kurus tak

DEZAMAN COTTAGE said...

terima kasih sebab buat entry nie....jasa baik awak akan dikenang.....TQ

velasrizal said...

bila bukak plaster tu penuh hitam.. tu la toksiknye

☻UsaGi NaNa☻ said...

teringin nk pkai gak!

BM said...

tak pernah try..
samalah sebab masih belajar so tak mampu lagi nak spent duit untuk beli benda tu...

Farah Shamsudin said...

ha! akak pun pakai.. dah lama dah.. memang rasa segar bila bangun tidur tuu..:)

#ciksuzlin said...

Lin pun dapat hadiah GA foot patch 100 keping. hr ni dah 16 hari pakai. tapi hitam tu x hilang2. berkesan ke ek?

sitirahimah ismail said...

kalau ada sesiapa nak cuba detox ni boleh rujuk sini..http://sitirahimahismail.blogspot.com/2015/02/foot-spa-di-rumah.html
harga sangat murah..
terima kasih.

sitirahimah ismail said...

http://sitirahimahismail.blogspot.com/2015/02/foot-spa-di-rumah.html

ARTIKEL RAKAN BLOGGER