Wednesday, August 17, 2011

MANUSIA DIJADIKAN PERABOT! NGERI!

salam...

cuba anda bayangkan.. di sekeliling anda, perabot di rumah anda, semuanya diperbuat dari manusia. haha bayangkannnn. manusia betol2, bukan patung punya.. sanggup tak? keh3

apa2 aku rasa ngeri bila tengok gambar2 ni. kahkah serius ngeri!! arghh. cuba bayangkan. dah la manusia bogel! hahaha. gilak! boleh jadi rak buku, meja makan, papan seterika, gila gila! haha. bagi aku la. tak tau la bagi korang kan ;D

tapi semua dalam gambar ni adalah lelaki. aku tak tau apa sebab diorang tak jadikan perempuan sebagai perabot. kekekeke


rak buku. jangan risau, kukuh punya. manusia itu saya kasi free juga. jangan risau. dijamin selalu buku2 anda. :P


meja makan. wahh! sanggup ke? dah la bogel! haha. auww! kerusi tu dah la menghadap punggung. aduhh. keh3



rak tv. aiyarkk. aku rasa korang tak jadi kot nak tengok tv. haha..



aku suka papan seterika ni. aku nak iron time panas2, haha agak2 orang tu rasa panas x? ;P


1st time aku tengok gambar ni. tapi tak tau la korang kan. kui3. share sajalah. hehe.

sapa2 nak beli perabot2 ni, aku tak jual eh. haha.

22 comments:

MSS said...

last skali terasa sakit nya...aaaa

al_hakim said...

mmg ngeri...

Miss Tira said...

Ini ciptaan paling bangang ni. Hehehe. Eeeeew~ :)

cik sue ;) said...

menarik. nak beli satu. nak wat rak kasut. HAHAA

-misz zela- said...

takutnya kalau tu y realiti...

http://myzelaries.blogspot.com/2011/08/bonus-malam-nuzul-al-quran.html

haniey said...

hehe..mula2 tgk nak trgelak gak tapi serius geli sb tgk tubuh dorang dhlah bogel..yg xleh tahan meja makan tu,comform xmakan nasi trus kalu meja makan cmtu..hehe..

Gen2Merah said...

yang gambar last papan sterika tu, kan bagus kalau dia menghadap ke atas.. konfom terbakar.. hak hak hak

tia @ Ini Kisah Tia said...

memang pelik gileeee .. ngeri siottt

BM said...

haha serius giler....mmg tak lalu la nak makan...

maCy said...

haha. nice! serious! i mean sometin we never expect kan. adoi ta saket ke dorang ni. isk2.

sizuka[Izzati] said...

takutnyeeee

- abdul hadi abdul muti - said...

geli je. nampak semua benda. haha

Kuu Syafiqah said...

hahaa..mcmne agak2 klu yg jg mja mkn tu trkntut..dhlah pnggung tu bwh pnggan..haha.!

POSH76 said...

mcm2 daaaa

Mila Ahmad said...

giler kentang la huhu...

Nur Farah Hani said...

kalo ade memang kompem tak nak beli.. ngeri geli semua ade.. haha.. :D

bloghok said...

SEKSINYA..KAHKAHKAH

dhira said...

serius geli gler dowhh...wahh btol3 xsnggup!!!!!!!!!

dhira said...

serius geli gler dowhh...wahh btol3 xsnggup!!!!!!!!!

Woofer Storm said...

orang zmn skg ni ada2 je bnda nak buat,kdg2 bnda bukan2 pun dorang buat gak ni..heheee

man said...

janji popular 2..hehehe

Mila Ahmad said...

blog kamu best jugak byk infO best²...terus follow kamu heee~~~~

ARTIKEL RAKAN BLOGGER