Monday, August 29, 2011

HARI TERAKHIR DI TAT NASI AYAM, KULIM

salam..

lama dah aku tak blogwalking. sori sesangat. aku baru je habis keja kat tat nasi ayam tu. hehe. semalam baru rasa free sikit. kalau tak, hari2 busy :P

dua hari lepas (27/8/) hari terakhir aku bekerja kat kedai tat. aku bawak kamera digital aku yangdahrosaktakdeflashtu :P :P arghh janji boleh amik gambar. hik hik.. banyak gambar aku ambil. aku nak share dengan korang sikit je k. yang lain boleh tengok kat facebook aku. heee~~

cukup sebulan aku kerja kat tat nasi ayam. lepas ni aku kena cari kerja lain sebab tak de transport nak pegi. yela, selama ni aku pergi dengan.wuwuwuw. nak pegi naik apa pulak kan. makanya aku nak cari kerja yang dekat dengan rumah aku. pekan kulim tak jauh dengan rumah aku. boleh pergi jalan kaki. hidup berdikari ;D

gambar kenangan di tat nasi ayam. :)


dari kiri, abg mizie, afiq, azwan, zulhairi, mira dan aku.

*aku makin tembam kan, hahaha hari2 nasi ayam. XD*

ni semua kawan2 aku yang bekerja shift petang. yang lain2 mana entah. hik3..

 jurugambar XD


aku dengan mira dan abg mukram. abg mukram tu bos kitorang. hehe~ anak dah ada dua tau..


tak la nampak dia tinggi sangat..


'yang mana satu pilihan kalbu?' hahaha aku suka gambar ni..


dalaman kedai tat nasi ayam. ni lepas berbuka. orang semua pakat balik dah :)


depan kedai tat. nampak tak aku tu? haha..



lepas tu kitorang ramai2, *kecuali abg mizie dan afiq* pergi makan mc donald kulim. hik3 yela, kan dah dapat gaji. abg mukram siap bagi duit raya. besttttttttttt sangat ^__^


hidangan mira :)


hidangan azwan :)


ika dan mira. ika tu kawan mira. dia pun penah kerja kat kedai tat dulu..


hidangan aku dan ;D


, azwan, zul, mira dan ika..


selesai makan :) masa ni pukul 12.30 malam dah~


masa untuk berpisah dan balik ke destinasi masing2. byee.


serius aku jujur cakap best kerja kat kedai ni. kadang2 stress tu pun tak de la melibatkan kawan2. dengan kawan2, bos, tukang masak dan pekerja yang lain, semua hidup macam satu keluarga. 1st time aku bekerja dan aku dapat pengalaman yang paling manis dalam hidup aku :)

kawan2 yang lain, pakcik, rafi, hatim, abg din, wan, karim, arif dan err tak de dah kot. byee. ;D kehkeh..

segala kenangan takkan pernah aku lupakan ;)

kedai tat nasi ayam kulim akan dibuka pada 6 september (insyallah), jemputlah datang. sekali rasa, pasti nak lagi! ;D

6 comments:

sizuka[Izzati] said...

wahhhh hehe kenangan yg tak ternilai tu.kite dulu keje dkt rasamas xpenah amek gambar pun.heeeee~

Gen2Merah said...

kenangan di Ramadan 2011 kan... ehehe

Salam Aidilfitri buat juga salam kemerdekaan 2011 buat semua (",)

bunga said...

amboi...semoga persahabatan dan persaudaraan tidak akan luput selamanya..

hahahha..dah tengok komen bunga semalam..salah taip tu sayang..haha..nak taip selamat ahri raya..haha..entah nape lak leh taip hari lahir..mybe tengok kek semalam..haha..duk cari resepi..kahahka..

Yana Farinha said...

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN.
hye... nice blog.. kite da folo awk... jom singgah blog kita.. www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.com

tia @ Ini Kisah Tia said...

wahhh , bantai McD teruih .. rindu nak makan McD :(

sYafIk-wAy said...

selamat hari raya yekk . hehe

ARTIKEL RAKAN BLOGGER