Saturday, August 27, 2011

24JAM BERSAMA LAPTOP KESAYANGAN?

salam..

selamat bersahur! haha. 1st time aku online time sahur, sebab abah aku ada kat sini. dia dah on laptop so......

*melekat sudah di depan laptop*

hari ni hari terakhir aku keje di tat nasi ayam, sob2.

kepada sesiapa blogger tegar atau facebooker tegar, anda pasti bosan dengan gaya yang sama ketika bersama laptop anda. kan3?

aku ada pelbagai jenis gaya lain yang boleh anda cuba. mungkin ada yang tak pernah anda cuba..



dalam banyak2 gaya, antara aku tak test lagi, yang ketiga ke bawah tu, angkat kaki letak atas meja, pehh tak sakit pinggang ke? HAHAHA

yang membongkok tu lagi la. hahahaha dilarang mencuba ketika lepas makan. XD

yang aku tak penah buat lagi, tido depan laptop sampai pagi. HAHAHA..

13 comments:

MSS said...

kamasutra???LOLMFAO....

☻UsaGi NaNa☻ said...

tido dgn laptop smpai pg ak pnh wat..mse tuh downlod citer sekali lagi.hahaa!2 kli dh ak wat...skype dgn ex ak..tp bwk ke jamban ak blm pnh g.hahah!

N. A Hamzah said...

asal xde satu pon gaya normal bukak laptop atas meje. LOL

Umedia Network said...

hahah. Paling best, online time berak tu lah. hahah. Puas. :)

bunbun said...

hahaha yang membongkok tu apekedehaaal? XD

h A n Y S said...

maknanya kat jamban pernah lah ye?haha..

btw, SALAM AIDILFITRI Fatin..
MAAF ZAHIR BATIN..
=)

Kak Imun said...

Waaa...banyak stail la, paling lucu dlm tandas tu, hihi.....

Selamat hari raya Aidilfitri, fatin. Semoga fatin sekeluarga bergembira di Syawal nanti......:)

sizuka[Izzati] said...

HAHAHA kreatip gila.

saya_arief said...

haha.macam2 style.
:D

Mizz Atie Zieya Shukri said...

haha..lwak

sifu im said...

aku paling suka gaye menonggeng tu..haha

bunga said...

haha..cam2gaya kan..pe pun.
selamat hari lahir dan merdeka..maaf zahir batin..

tia @ Ini Kisah Tia said...

gile ah banyak pose ..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER