Sunday, August 7, 2011

ADA KA YANG KATA ELIA JEJARIDEBAB? BUKAN JEJARI RUNCING KE?


salam..

aku ni salah sorang blogger yang jarang sangat nak share income atau keyword kat nuffnang. keh3. lor, income tak banyak mana pun, tu yang tak nak share :P

dan pagi semalam aku buka nuffnang dan check keyword, serius aku rasa nak gelak guling2 je. hahah. nasib baik pandai cover :P


keyword 6/8/2011


sapa search 'kesian kat elia jejaridebab ni' woi? haha..kalau kesian kat elia jejariruncing aku boleh terima lagi, ni tulis jejari debab? grrr. haha. aku rasa orang yang search pasal ni kan, dia terlupa blog elia jejari apa, kan2. lain kali check betol2 :P

isk isk elia jejariruncing la.

keyword lain : kakak elia maki khairul fahmi. sepanjang aku baca blog dia, tak pernah pulak tengok entry dia maki khairul fahmi. hoho. aku kenal dia dah lama sebab dulu dia ada masuk contest yang penah aku buat XD

keyword lain : dahlia teck perempuan jalang. dasyat gila ah sampai ada yang sanggup search macam tu. adoyai.. bulan puasa pulak tu.. grr!

keyword lain : siapa dahlia teck. aku pun tak kenal, bye

kredit : OH BULAN

dahlia teck berpegangan tangan dengan khairul fahmi???? super impose kot. kui3

berdasarkan gambar tu, aku suka baca komen2 yang diberikan. huahua siap ada ex si elia lagi dalam tu. cuba baca satu2. haha. adoyai. meluatnya aku tengok. hipokritoss. sori, hilang sudah respek.


sejak bulan puasa ni kan, entry pasal kuih tako yang aku penah buat dulu
2, tetiba mencanak naik. dasyat2. hahha..

bye :P

14 comments:

Farah Shamsudin said...

tuela kan.. akak pun baca komen2 tuu.. akak sendiri dah no komen.. tunggu jelaa apa pengakuan ikhlass fahmi..:P

JIJI YU said...

runcing ke

sizuka[Izzati] said...

tetiba jejaridebab.sabor je lah :P

merahitujambu said...

tak tahu mana betul nih...haish...harap2 xde kes bunuh membunuh..ops..heeee

chiLleD...!! said...

btollah ea diorg ptus tunang?msih xdpt trima kenyataan(nglahkan tuan punya badan lak..muahahaha)

☻UsaGi NaNa☻ said...

gile!lg seksi dr kak elia..huhuhuhu~

ishiko said...

kalau dah kantoi tu... hmmm

asfira aminuddin said...

haha. babe, bnyaknya org search pasal diorg. bulan2 posa ni kan :))

nazirah said...

hahaha jejari debab la pulak ek fatin hehe macam2 la huhu tu la hentikan la spekulasi depa ni kan kesian kat depa macam2 trjadi kan aish
p/s : kuih tako wah mcm nk p carik je esok huhu ;)

bighagenjo said...

alahai, tak best betul kes fahmi ni. dah la i loikeee die. huhu

miZz_nizZ said...

debab?hahaha.pose2 ptut kurus sket n jd runcingla ..haha

haniey said...

hehe..nak trgelak lak bila baca entry ni..aduih mcm2 kan..xabis2 lg psl dorng ni..mcm goreng pisang pnas..

Maii Yusre said...

Lawak laa..ada jugak org nak search gitu.. XD

Irma A.Wahid said...

kire mmg siyes la mslh tu dtg dari apek sdri.perghh..da femes jdi cmtu lak

ARTIKEL RAKAN BLOGGER