Monday, September 5, 2011

KEMBALI BERBLOGGING

salam..

fuh fuh. seminggu lebih aku tak update blog. mentang2 la raya, blog aku pun cuti raya sekali. hahaha kesian blog aku ni, hari2 aku asyik update blog, bagi la masa sikit untuk dia berehat!

okeh2, jom, aku sudah kembali berblogging. boleh la blogwalking dan join contest lepas ni! hoyehh!!

cerita raya aku!

raya pertama, jalan rumah2 sedara. ramai jugak la sampai ke malam.
raya kedua, balik kulim.
raya ketiga, abah dah balik terengganu.. uwaa.. aku pergi giant dengan mama, belikan mama kasut :P
raya keempat, beraya kat rumah.
raya kelima, dok rumah.
raya keenam, dating kat queensbay., tengok wayang cite hantu bonceng, terbaikkkkkkkk!!

dan seterusnyaaa.. trettt tett tett..

kesimpulannya, mood raya aku cepat sungguh habis T__T

beberapa gambar raya yang ingin dikongsi bersama..


jam raya hadiah dari  XD


baju raya dan handbag raya XD


abah dan mama. sedondon pulak petang2 raya.. ekeke..


ni gambar kitorang dating kat giant. hehe.. raya keberapa ek? arghh. lupa :P


last aku amik gambar passport tahun 2007. ni tetiba kena amik lagi untuk konvo. arghh. haha tembam kan? tapi aku suka. wajah aku jugak :P tapi kan, muka aku bersih gila tanpa nampak sebarang jeragat. ekekek.. uncle tu dah photoshop kan dah tanpa disuruh XD


cerita konvo aku!

aku konvo 7 okt dan 9 okt. 7hb tu rehearsal, 9 hb tu baru aku konvo secara rasmi. dah bayar semua yuran dan jubah. settle!

cerita kerja aku!

tadi aku dapat kerja kat sebuah kedai kasut sebagai promoter. hehe suka betol sebab sebelum aku kerja kat kedai nasi ayam, aku memang mintak kedai tuu. ni dah dapat. hari rabu ni start la. doakan aku!! ;D

selamat bekerja ye kawan2 ;D dan tak de cuti2 dah.. haha..

12 comments:

Hishyamuddin said...

selamat hari raya.. :-)

sizuka[Izzati] said...

wah hari ni baru ramai kembali blogging.berapa hari blogspot sunyi :P

merahitujambu said...

DH NK HABIS DH..LEPAS KONVO NK SAMBUNG LAGI X??tahniah

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

slmt berblog dan selmat bkerja yer dear..

juanita said...

ADuhhhh..jeragatt...
jangan2 :D

Gen2Merah said...

hehe.. akhirnya muncul juga cik Fatin kita ni.. ramai juga blogger yang senyap2 je sepanjang cuti raya ni kan..

Tukang Karut said...

hoho... selamat hari raya...

tia @ Ini Kisah Tia said...

wahh jeles tau dapat jam hari raya ..

Amy Syaquena said...

Amboi sakan raya na hehe..selamat hari raya dik

Nur Farah Hani said...

erh da nak konvo da?? kire awak da habis stud la ea .. na kerje da ni.. wah heksited mendengranya.. :D

ieda said...

salam kenal dari akak
selamat hari raya :)

sUe UnniE;) said...

mntang mntang la lme xhapdet, skali hapdet terus byk citer..haha..

slmt hari raye, slmt berkonvo, slmt bkerja.. ;)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER