Thursday, June 30, 2011

DAPAT LAGI! TERIMA KASIH!

SALAM..

entry kali ni adalah penghargaan kepada penganjur2 contest yang telah memilih aku sebagai pemenang dan telah menunaikan janji mereka kepada aku. janji apa? memberi hadiah yang telah ditawarkan ;D dari dulu2 lagi aku selalu buat entry pasal diorang, hadiah2 yang aku dah dapat.

diingatkan, aku hanya akan buat entry pasal penghargaan apabila hadiah sudah dapat. aku menghargai mereka yang telah menunaikan janji. mereka memang terbaikkkkkkkk. ;D

jom tengok! ;D

pertama!!

penganjur : cute mum

My Cute Little Diary 1st Anniversary Giveaway

banner GA cute mum.

aku menang hadiah lucky draw! tak sangka sangat. heheh masa pemenang diumumkan, aku kat kl, tak boleh online. lambat jugak la respon. nasib baik cute mum tak batalkan kemenangan. heheheh.

untuk pengetahuan korang, cute mum pun selalu join contest/giveaway dan kemenangan beliau pada tahun 2011 adalah lebih 100++. yang terakhir sekali, dah mencecah 152 kemenangan. hehe tahniah! antara orang yang aku kagumi dalam dunia contest/GA ni.

hadiah yang aku dapat :

cantik kan? ;D

terima kasih cute mum!

kedua!!

penganjur : durafashion

May Giveaway

hadiah sampai dulu baru aku sedar aku dapat hadiah dari durafashion. hehe..

lupa dulu dia penah cakap semua yang join GA dia akan dapat hadiah saguhati..

hadiah yang aku dapat :

baucer rm10!! hehe tak tebus lagi ;D

terima kasih durafashion!


ketiga!!

penganjur : alycia

alycia pun suka join contest/GA jugak. dan selalu buat contest/GA. hehe rezeki aku dapat hadiah utama pulak tu kali ni ;D

Alycia Besday Giveaway!!

banner GA..

hadiah yang aku dapat!


fridge magnet. hehe suka2! cantik sgtttttt. bentuk handbag pulak tu. dah selamat lekat kat peti ais rumah aku. hehe..

terima kasih alycia!!

keempat!!

penganjur : shawl for you

1st GIVEAWAY by shawlforyou

15 pemenang dicari. hehe yang masuk lebih 100++. bila pemenang diumumkan, aku salah seorang dari 15 pemenang tu. whoaaa. memang nasib sangat la. hehe happy sangat!

ni lucky draw! aku memang bertuah ;D

hadiah yang aku dapat!

shawl pashmina, shawl kedut2 dan shawl biasa. siap ada manik lagi. hehhee bestt. teruja. aku suka. kaler pulak lembut2. aku tak de lagi rasanya shawl kaler ni. hehehe

terima kasih shawlforyou!!

kelima!!

penganjur : rynn

CONTEST ENTRI PALING KENCANG

contest entry paling kencang. hehe entry yang aku pertaruhkan tak cukup kencang sebab tu tak menang hadiah utama. hehe tapi aku menang saguhati! yeah. suka sangatt. hehe.. bukan senang nak terpilih samaada pemenang utama dan saguhati. syukur :)

hadiah :

TOPUP RM10

dah dapat!! terima kasih rynn!

keenam :


penganjur : azmi hamdan

2nd GA : potretkan AKU

aku menang lucky draw! hehe bestt. yang menang hadiah utama dapat potret tauuuuuuuu. hehe punyalah best! aku dapat saguhati!

hadiah : TOPUP RM5

dah dapat dah! habis dah digunakan :))

terima kasih azmi hamdan!


yang terakhir!

baru dapat tadi..

penganjur yang sama iaitu QUEENPINK

kedua2 GA yang dia buat, aku menang! syukur,. hehe

Giveaway Ulang Tahun Pertama QUEENPINK

banner GA

Queenpink lucky follower

Banner GA

queenpink sama macam aku, cutemum dan sis alycia sebab selalu jugak join contest/GA dan selalu menang pulak tu. hehehe selalu nampak nama dia sebagai pemenang!

pagi semalam hadiah sampai! wee. post sekali la..

fridge magnet untuk hadiah GA pertama.
perfume dan lip gloss hadiah GA kedua,

masyukkkkkk. hehe tak penah aku ada lip gloss seumur hidup. 1st time tuuu. suka betol. perfume pulak wangi sangat ^_^

terima kasih queenpink!!



setakat ini saja hadiah yang aku terima. hehe. aku dah peroleh 46 kemenangan. syukur. jangan berputus asa ;D

terima kasih kepada semua penganjur yang menunaikan janji mereka ;D

mungkin anda berminat??

daftar churp churp?? KLIK SINI

f1 race. whoaaaa!! KLIK SINI

tempahan kad nama 1000keping hanya RM50!!! dapatkannya sekarang! KLIK SINI

perempuan kalau nak kurus mesti nak kena datang sini. hehe KLIK SINI

20 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,bertuahnya dia..

tahniah2..

Syahirah Suhaili said...

wah..bez nyer dapat banyak hadiah :D

Marya Hana said...

u memang lucky girl lah fatin, asyik menang je. i satu pon x menang2.. hehe..

Cik Ezy said...

ni jeles ni..
nk menang jgk!
tp xbertuah cam awk..
huhukk

syira said...

wah, murah betul rezeki fatin..
bila pula giliran fatin nak buat GA? =)

nanakimie said...

wah,banyaknya adiah..congrats!:)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

manyaknyeee~!!! =)

merahitujambu said...

bestnya menang...berbaloi2...kan..kan

Cik Embun said...

mak aiii.. byknya...

Fyqa said...

wahhh. untungnya dia..


:)

Hans said...

wah
betul2 bertuah nih
murah rezeki
alhamdulillah

Kisah Joyah Dan Bedah

.m y z. said...

wahhh bestnya! ziema dapat sekali je. tu pun hadiahnya belum smpai lagi. bestnya dapat lip gloss and perfume. huwaaa jelesss T__T

#ciksuzlin said...

(*____*) jeles

bunbun said...

waaaaaaaaaaaaaaahh!!



banyaknyeeeeeeeeeeeeeeeee!!!



hahaha semput baca semua. yg paling bes yg shawl tu. kikiki. nak satu :P

cik azeya said...

bertuahnye jadi cik fatin.. byk gile!. huhu

Nasriq said...

wuuuuaaaa... kamu sangat bertuah la... ada ong ma...

Nurfazilah Cipa said...

cipa da review:)

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/06/sye-nak-blog-sye-direview-oleh-cik_30.html

cik najihah said...

banyaknye..
singgah datang dari blog cipa :)

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
cara atasi masalah aircond bateri dan enjin kereta

wahhhh banyaknya yang ko dapat... mmg ko bertuah lahhh.... tahniahhhh pada ko ye...

Kak Imun said...

Salam, fatin. Wah, bestnya....:) Murah rezeki fatin....:D

ARTIKEL RAKAN BLOGGER