Thursday, June 9, 2011

HADIAH COMEL2 SUDAH SAMPAI ;D

salam..

entry kali ni cuma nak beri penghargaan kepada yang telah memberikan aku hadiah. aku banyak menang lucky draw dan setakat ni banyak penganjur dah hantar hadiah masing2. terima kasih banyak2 ;D anda memang best la. hehe tunaikan janji. yang belum hantar tu, cepat2 la ye. berbulan2 dah tunggu :P

terima kasih aku ucapkan kepada..



kerana memberikan ku hadiah ini. seramai 77 orang peserta yang masuk GA beliau dapat hadiah. termasuk la aku. hadiah lain2 la. aku menang saguhati. hehe best2. terima kasih!


seramai 20 orang terpilih dalan lucky draw beliau dan aku salah sorangnya. hadiah : pencil dan small note. kan? hehe. terima kasih!

menang coaster ( tower bridge) . aku tak tau apa kegunaannya. hehe terima kasih! aku menang contest dialog ni. num 4 kot. hehe ;D


tanda nama untuk luggage bag! hehe aku tak penah naik flight lagi. tak apa2, nanti akan ku guna jugak. terima kasih!




ni yang paling2 special sebab aku sorang je pemenang :P

gabungan dua kawan baik. buat contest aku foodilicious. hehe aku hantar gambar aku makan big apple. aku sorang ja menang. dan ini hadiahnya. comel gila! burger dan ayam. burger ayam! heehhe tabung sebenarnya. terima kasih korang!


suka sangat2. hehe banyak hadiah GA/contest aku dah guna sekarang dan selalu guna, terima kasih banyak2 ye. semalam aku dapat hadiah dari cute mum, aku tak snap pic lagi. nanti aku buat entry yang lain pulak. hehehe terima kasih ye!

sikit-sikit lama-lama jadi bukit ;D

12 comments:

sizuka[Izzati] said...

hehe maaflah fatin terpaksa hantar lambat sikit.soriiiii.huhuhu.

sahromnasrudin said...

tahniah!!! bukan senang nk dpt adiah nie kan..awk mmg layak..

Umedia Network said...

Wah!!!! kami suka barang cute okeyh~... huhu.
and dont forget to follow our blog and comment our entry okeyh. ;)

Farah Shamsudin said...

wah! Untungla Fatin..cumil2 hadiahnye..

nanakimie said...

tomeynya tabung tu....nak jgk,hehe

Kakzakie said...

Amboi!! banyaknya dapat hadiah. Kalau kakak pun suka. Tahniah Fatin.

*Miss Syahnia* said...

tahniah ;)
adiah suma cumil2..

Cik Rose Cute said...

Tahniah Fatin....Hadiah Akak tak sampai2 lagi...hehehe

oya said...

ur welcome dear..x seberapa tuh..
coaster tu utk letak gelas..pelapik gelas gitu..

cucu umie said...

yang last tu serius memang cantik..i like it... bg kat ayie boleh tak?? hehe btw, sis memang lucky ah..hehe

Nasriq said...

nak yang last tu boleh tak? huhu...

tia @ Ini Kisah Tia said...

ouch ! sangat jeles okey ;)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER