Friday, June 17, 2011

SETIA DENGAN NUFFNANG!

salam..

aku sedang berkira2. aku rasa dah setahun aku bersama nuffnang. rasanya la. kejap nak check tarikh daftar kat nuffnang. kejap ekkkk..

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

10 JUN 2010!!

maknanya dah setahun 10 hari aku bersama nuffnang! cayang nuffnang, muah muah


sampai sekarang aku masih bersama nuffnang. hehe aku setia dengan nuffnang. income boleh tahan. ada jugak dari yang tak dapat langsung. walaupun tak la banyak macam blogger2 lain, aku bersyukur. ada jugak ;D



penah cashout sekali. duit tu pun dah digunakan.
aku sengaja putihkan kotak jumlah tu :P

sekarang ni aku ada dua BF. eh BE. buffered earning atau pendapatan terumpuk. ahaks. masa bila entah aku tukar jadi bahasa melayu. layan aje la..



yang lain2 dah jadi metered earning. aku share akaun nuffnang dengan income pun share la. hehe. tanpa dia, sapa la aku. dia banyak dapat BE walaupun dia jarang update blog. hehe ;D

sekarang ni amount BE paling banyak aku penah dapat. keh3. tak apa2, usaha tangga kejayaan!! ;D


aku sengaja putihkan amount tu :P


kerana terpengaruh dengan blogger2 yang kerap kali promote heartbeat, income beratus2, aku pun try ler!

9/3/2011 aku daftar!


selepas dua bulan 7 hari, aku cuma dapat..

76 sen aje :(


apakah faktor kekalahan aku ni? adakah kerana kekalahan MU dulu? kui3.

dulu kan, masa tahun lepas, mula2 pakai nuffnang kan, aku dengan  boleh kumpul berbelas2 ringgit dalam masa seminggu. pencapaian agak hebat la kami penah lalui :P

banyak lagi kan iklan lain untuk dapat duit,, tapi tak apa la, aku setia dengan nuffnang. setia! sayang nuffnang!! hehe aku rasa macam malas nak cuba benda lain. lain la kalai heartbeat aku berjaya, hehehe. cukuplah dua ni ;D

nuffnang, aku takkan menduakan kau lagi..

heartbeat, aku akan usaha untuk kau!

keh3



aku dah daftar churp churp, korang bila lagi??


tergoda jugak :P

18 comments:

sahromnasrudin said...

cuba la exabytes...

Cik Ezy said...

xjoin churp2?
lg masyuk..
yg heartbeat tu cik ezy dpt 4posen je..
muahahaa

sizuka[Izzati] said...

wahhh.hehe.samalah kita.heartbeat kita pun sikit.kurang promosi mungkin :P

Cik Rose Cute said...

free ke masuk benda2 cam tu fatin...ingin tahu..

Azmie said...

maaf yer msg awak tiada dlm inbox saya.. FB ---> kazuhiko fahmi (profile pic ada potret lelaki)

klo x jumpe leh klik button FB kat blog sy sebelah kiri..

nazirah said...

hehe chaiyok2
kte dah tak mengharap sgt
pada heartbeat.. skrg ni
kita pn setia dgn encik nuffnang
seorang huhu ;)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ahakz..sy xpnh nk dpt bf,eh be ke me ke ape ke..

xbrubah2..tu curang lak..ngeh3..

Kakzakie said...

Kena kerja kuat lagi la nampak gaya. Kakak tak member lagi dgn mereka ini tau.... sebab kakak nie nak buat N3 seminggu sekali pun payah :)

Nasriq said...

hik hik hik... nuffnang aku tak pernah dapat lebih dari 25sen SEBULAN... huhu...

Mawar Berduri said...

hukhuk.. nuff tak naik2 pun.. HB lg la.. huhu.. sedih..sedih..

Siti Mashitah Saidin said...

heart beat tuh cuma dapat 20 sen... hahaha

Amz CamPro said...

wah,leh jd mentor ni...tumpang tuah boleh? heheh...follow blog sy k...http://amzcampro.blogspot.com/

raihana said...

sy dapat 75 sen je..=(

DuniakuAbstrak said...

nuffnang kedekut tahi hidung masin dgn aku

saya bukan tomato said...

wahhhh seronoknye !!

ceq xpnh lg dpt BE pon .. T_T

tolong bodek nuff utk ceq fatin ;p

.m y z. said...

fuhhh penah cashout tuuuu. mesti banyak kan earning. ziema baru ciputtt je. sobsobb T__T

niena shopping2u said...

sonoknye dpt BE kn

ini blog amir said...

wah.. banyaknya BE.. style! tahniah.. saya x pernah dapat BE.. hehe.. :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER