Saturday, June 18, 2011

MENGIDAM NAK MAKAN CHEESE TART

salam!

cheese tart pulak dah. dulu macaroons. keh3. tu pun tak dapat makan lagi. haha ni cheese tart pulak.

aku pernah makan cheese tart. tapi dulu la. last aku makan err tak ingat. penah makan. sedap kan? sapa2 penah makan mesti tau sedap!! keh3

teringin nak makan lagii.. nyum3. mintak2 la kat kulim ada..

jom layan pic cheese tart yang aku amik dari google. terliur kejap :P





sikit2 sudah sebab dah terliur sangat ni ^__^

ada sapa2 tak nak hadiahkan untuk aku? kui3

NAK!!


korang nak tau tak apa aku tengah buat masa korang baca entry ni? :P

aku tengah makan kat kenduri kahwin! dua kenduri pulak tuuuuuuuuu. heee



aku dah daftar churp churp, korang bila lagi??

17 comments:

Umedia Network said...

wahh.. bestnya tgk tat ni. Nyum2. Kami suka sangat tat. :D

syira said...

cheese tart, blueberry tart, egg tart, segala jenis tart la..
mmg feberet syira.
tapi takleh makan selalu!
wink wink*

Cik Ezy said...

sodap tu!
nyummy!

Cik Rose Cute said...

Bestnya...I like..hihihi send ler ke sini..hihihi

mayra aish♥ said...

sedap.sedap terliur rasa nya tengok pic 2 ;D

asfira aminuddin said...

babe, u bwat i lapa. i pun suka gila kotttt! :P

Peri PiA said...

omg.omg hihi
terliur

ini aku? said...

aku penah makan sekali. sedap jugak kan.

.m y z. said...

yang cokelat tu sedapppp! memula ziema tak suka makan sbb ada cheese. takut cepat muak. tapi belum rasa belum tau kan. so ziema rasa lah. pehhh mantopppp :D

Raden said...

aku la hantu cheese tahu??? sume cheese itu heaven!!

niena shopping2u said...

sedap btul gambarajah diatas huhuhu

hanif said...

isskkk terasa lapar lak...hehehe

Nasriq said...

erkkkk... no no no... aku tengah diet...

Siti Suhaila said...

sedapnya.. pos la sini sikit.. hehehe.. nice blog n su follow tau.. tengss sebab sudi singgah blog su.. =)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

aduhh akak dah ngidam lama ni,hrp sgt sblm bersalin leh dpt mkn..mana nak order pun tak tau.huhu

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip beli kereta terpakai

uihhhh tart tu mmg nampak mengiurkan lahhh

Balqis Riza said...

aku pandai buat cheese tart...heheh

ARTIKEL RAKAN BLOGGER