Wednesday, June 22, 2011

RELATIONSHIP STAGES

salam..


arini 98% blog mesti akan buat wordless wednesday kan? hik hik aku nak buatttttttt. teringinnnnnnn. tapi kena letak satu pic je kan, yang punya banyak makna atau maksud? aku tak pandai la buat entry letak satu pic aje. kahkah so entry aku ada gambar dan aku nak taip jugak! lebih puas kalau taip! ekekeke


kat facebook, ada page mana ntah tulis status ni..



relationship stages : strangers >> friends >> best friends >> relationship >> heartbreak >> friends >> strangers


best jugak ayat ni kan? hehe tapi sebenarnya memang terjadi la dalam kehidupan kita.. mula2 kita tak kenal, lepass tu add kat facebook. jadi kawan. lama sikit jadi kawan rapat, makin rapat last2 declare sebagai couple, lepas tu entah macam mana, bergadoh dan akhirnya putus, kembali jadi kawan.. boleh ke lepas putus cinta jadi kawan? unfriend kat facebook. lepas tu anggap macam orang yang tak penah kenal..


dan tetiba kawan aku, BALQIS komen... ayat macam ni pulak..


or, if he meant for you,

strangers >> friends >> bestfriends >> boyfriend >> fiancee >> husband >> daddy of your children >> when you dead, hes biggest your ticket to heaven.


betol kan apa dia cakap? setuju? aku pun harap macam tu. tak mau sampai putus, tak mau kecewa lagi. cukup2 la aku kecewa dulu2, ni dah umur 22 tahun, takkan nak cinta monyet lagi kan? tak nak la. penat. masa abis. duit abis ( jika dapat pasangan pengikis), bahaya bahaya..

sekarang aku baru di tahap..


strangers >> friends >> bestfriends >> boyfriend




apa komen anda??


mungkin anda berminat??

nak kuku dan kaki cantik? murah aja. KLIK SINI

pakej ke hong kong murah. KLIK SINI

tercari2 kereta proton persona?? KLIK SINI

jom makan!! KLIK SINI


18 comments:

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

fatin!!
nk wt jgak la wordless wednesday..hehe

Fyqa said...

pehhh best gila yg ni


relationship stages : strangers >> friends >> best friends >> relationship >> heartbreak >> friends >> strangers


;)

Mawar Berduri said...

relationship stage kita sama. dan kita juga penat benda yang sama iaitu main cinta. nak cari yang betulllll punya cinta.. baru la berbaloi-baloi..

Finaz Jaafar said...

huhuh..kte brhrp akn dpt jd mcm yg kwn awk komen tu..InsyaAllah=)

Amy Syaquena said...

ramai juga yang buat amy x tahu sebenarnya, pas belek2 mane blog yang buat bari la tahu huhuhu..sian betul la suka terlambat ngeee:)

Hans said...

insyaallah
ada jodoh ada la tu
:-)

5 Sebab Kenapa Aku Suka Wordless Wednesday

aTy _faRed~ said...

tak per..slow2..ade jodoh insyaallah tak kan kemane... doakan yang terbaik tuk awak key..kalau si dia orang yang baik tuk awak..moga terus berkekalan hingga ker hujung nyawa..aminn..:)

Nasriq said...

errr... nak komen yang mana ni ek... terkeliru jab... semua dah rasa dah...

tia @ Ini Kisah Tia said...

insyaAllah , jodoh tak ke mana ;)

saya bukan tomato said...

hihi ceq suka letak gambar lg sbb tak reti nak cite sgt .. kekkeke ;p

huhu same la .. harap hbungn kekal sampai akhir hyt kn . hehe aminnnn

Siti Mashitah Saidin said...

urm...no relationship for me..

.m y z. said...

teringin sangat nak sampai stage 'when you dead, he's biggest your ticket to heaven'. semoga saya ditemukan dengan org tersebut. aminn..

diana amin said...

cam pnh nmpk gak kat FB


singgah sini.. sy tag awk kat sini tpi xsure awk dah join blom :)
http://dianaaminn.blogspot.com/2011/06/random-giveaway-by-eila-ratu.html

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
balut sarung seat door trim dan dashboard kereta

eeeemmmm mula mula kenal kenallan dulu...... buka hati moga relationship bertambah erat lagi

Saat pertama kali ku melihatmu
Jantungku mulai berdegup kencang
Sejak saat itu
Malam-malamku penuh mimpi tentangmu
Setiap kali bersamamu
Serasa ku terbang melayang
Anganku membawamu turut serta
Menghadapi ribuan bintang di langit
Aku jatuh cinta padamu
Jatuh cinta yang pertama
Aku jatuh cinta padamu
Dan kau pun begitu padaku
Ku mohon.. jangan lukai aku..
Ini yang pertama buatku
Ku ingin yang paling indah
Walau pun nanti berpisah
Kisah ini tak kan terlupakan..

bunga said...

bila umo dah meningkat ni xnak dah bercinta cintun lama2..haha..

Gen2Merah said...

saya pun heran napa banyak sgt blogger post pasal wordless wednesday ni.. rupanya mcm tu ek.. br sya tau.. hehe

nazirah said...

kte pun sama kalau bole biarlah kekal selamanya harap kita akan tabah melalui .. saat2 itu .. insyaAllah :)

comeseefirst said...

jalan2 singgah kat sini dan mengomen,hehehe..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER