Friday, July 1, 2011

BULAN JULAI DATANG LAGI! GEMBIRA!

salam..

bulan julai datang lagi. yeay! dan aku gembira. tiap2 aku paling suka bulan julai. heheheh macam2 sebab la aku suka bulan julai.

dan bulan ni macam2 terjadi pada bulan julai kan? haa. meh nak ceritakan satu2..

bersyukur sangat sebab aku berjaya capai target nak dapatkan komen 10 ke atas. dan bulan jun ni la yang paling berjaya. semua komen kat post2 yang dibuat pada bulan jun melebihi 10 komen. hehe suka betol. dulu bulan mei tak terjadi sebab dua hari aku kat KL, dan jengka. so bulan jun punya tercapai. lega sangat~

aku tak balas komen blogger2 yang datang komen kat post aku sebab aku lebih suka pergi blog diorang dan komen. kadang2 apa yang diorang komen, kalau aku balas, contoh pertanyaan ke apa ke, diorang jarang la nak tengok jawapan yang aku balas tu. kalau ada pertanyaan atau pertolongan ke apa ke, aku lebih selesa pegi blog diorang dan komen. itu cara aku. hehe. kalau aku balas pun, aku balas semua komen dalam satu kotak komen aje..

dan 10++ komen yang aku dapat adalah dari para blogger sendiri. jarang la ada komen aku. kalau ada pun satu atau dua aje. tak pernah la aku balas satu2 komen tu. nanti nampak la 90++ komen, padahal yang kita komen aje dah guna 45 kotak komen. tak nak la :P

capai target juga ;D

meh tengok ni..



30 hari punya post ;D


selain itu 1 julai pulak perkahwinan tomok dan noh hujan. seperti mana yang korang tau, aku minat tomok start aku darjah 5, masa tu tahun 2000. banyak woo koleksi gambar tomok dari aku kecik2 sampaila sekarang. hehe dan aku seronok sebab dia kawin bulan julai, bulan yang aku suka :P


gambar ayu dan tomok. comel sungguh :)

perkahwinan 1 julai jugak. noh hujan dan misz nina..


selamat pengantin baru ye ;D



kalau ikutkan perancangan terakhir lagi 2 minggu aku akan jejakkan kaki ke kulim. setelah 8 bulan aku tak balik. hoyehh. haha. aku harap sangat2 kali ni jadi la balik ke tanah air tercinta. aku rindu kulim. jauh mana pun aku merantau, aku tetap rindu kat kulim. tetap rindu. hati aku tetap di kulim. 


i love kulim.  ahaks


lepas tu pulak 14 julai ni, genap la aku umur 22 tahun. hehe muda lagi kan :P


gambar paling terbaru. lega bila dapat balik kulit muka macam dulu :P






gambar kenangan masa kat jusco. pegi tengok dinasour masa ni. hehe


lepas tu 16 julai pulak, birthday adik kesayangan. hehe alisya alia. mama penah mengasuh dia dari umur dia 2bulan lagi sampai umur dia 3 tahun. lepas tu kitorang pindah. dia muda 10 tahun dari aku. tahun ni dia amik upsr la. hehe nak sama tinggi dah dengan aku sebab dia kurus tinggi. =,= rindu sangat kat dia. dah 8 bulan tak jumpa. tiap2 tahun mesti aku akan cari hadiah kat dia. tahun ni macam nak kena tangguh dulu aje. heheh..jiran rumah aku kat kulim ni..


masa ni kat kampung tok wan aku. hehe..


dan insyallah kalau ada rezeki, aku nak kerja. masa dok terengganu aku tak boleh kerja. banyak sebabnya. sebab tu apa2 pun tunggu balik kulim. buat masa ni aku tak plan lagi nak kerja apa. tak kira la lari dari bidang aku dulu ke apa, janji aku dapat kerja. :)





aku harap bulan julai tahun ini buat aku gembira. hehe aku tak mau sedih2 lagi..wuu. stress sangat asyik dok sini aje. hati aku tetap kat kulim. badan aje kat kemaman ni..

moga segalanya berjalan lancar seperti yang dirancang, amin..



mungkin anda berminat??

RM 715 ja naik cruise. siap pergi penang phuket dan krabi lagi. wow! boleh packing barang2 anda sekarang dan KLIK SINI

manjakan kaki anda selepas penat berjalan. KLIK SINI

lawan race dengan aku! KLIK SINI

jom join! KLIK SINI

16 comments:

merahitujambu said...

tahniah!!!anda berjaya..suka pulak tengok komen awk tu byk

Bui Idzra Ryn said...

bui pun ader tarikh yang amat bermakna dlm bulan julai ni,nak buat entry jugak pasal tarikh ni tp tunggu turn entry personal lah..^_^

nuyuEna said...

saya suka julaiii jugakk...sbb 18julai bday saya..yey!

syira said...

bagusla fatin..
maintain je satu hari satu post.
kalau syira,memang tak boleh nak commit sgt. byk keje..hehe

Nadya O'Conner said...

pergh...1 hari 1 post pon boleh dapat komen cam gini??hebak r..:)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

tahniah yer!!

wah,muda lagi..

hppy becoming brthday..aik,aderke wish gtu??

Umedia Network said...

huhu. Untunglah bulan 6 je dah dapat komen yang banyak dari pembaca. huhu. Kami pun ingin jadi begitu juga, tetapi tak tahu caranya untuk popularkan blog kami. haish. Kalau ada cadangan atau cara bolehlah ke facebook page kami dan post kat wall kami ok. huhu. :)

Hans said...

untunglah komen dari blogger maintain
:-)

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

Shawn Razaleigh said...

waaa hebatnya. folo blog ni

Raden said...

nah! amek lg satu komen! hehe

wahida said...

mmg peminat tegar tomok ni...

tia @ Ini Kisah Tia said...

uisehman . entri sekali untu berapa hari punya stok ni ? hehe ..

bunbun said...

dah agak daaah. birthday dia mesti julai gak. haha













tpi mmg best kan klo orang baca n komen entry kita. hehehe

Nasriq said...

hoho... banyak nya komen... dah femes la ni ek?

raihana said...

waa nak jugak lah wat komen2 sampi 10 ke atas tu..macam bes je tngok fatin punye..hehehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
happy 2nd anniversery

happy birtday pada mereka yang ko sebut tu semua... bagi yang nak kawin tu selamat pengantin baru... bagi yang cari kerja tu good luck yerrr

ARTIKEL RAKAN BLOGGER