Sunday, June 5, 2011

Taman Tasik Putra Kulim - SAPA KATA TASIK KULIM TAK CANTIK?

salam..

semalam korang tengok video pasal telur kan? kali ni aku nak tunjuk kat korang, video pasal taman tasik putra kulim pulak.

tasik kulim ni terletak berhampiran stesen bas kulim dan hotel seri malaysia. seringkali jadi tempat untuk berjogging dan macam2 la. hehe dah lama aku tak balik sana. tak tau apa aktiviti baru..

sebelum tu tengok video ni dulu..



50 saat aje ;D

haa.sapa kata tasik kulim tak cantik? indahnyaaa!!! suka betol aku. aku dulu masa kat sana, selalu jugak la lepak kat tasik kulim. jalan2, ronda2 kat situ. makan laksa. di bawah angin sepoi2 bahasa. hehehe.

tasik kulim ni tak jauh la dari rumah aku. dan juga rumah f dekat sangat. jalan kaki tak berpeluh pun dah sampai. ada shortcut dia. haha..

video ni jugak hasil tangan ye ;D

sesiapa yang nak berhubung dengan beliau, sudi2kan la menjenguk ke blog beliau iaitu..



atau pun ke facebook beliau. terutama yang mempunyai sama minat dengan dia, bab fotografi ni, untuk minta pendapat ke, bertukar2 pendapat ke, boleh la berhubung dengan beliau di..

beliau jugak menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan dan majlis2 lain. dan juga sebagai assistant photographer kepada yang berminat.. sila pm beliau untuk maklumat lanjut ;D

kat facebook beliau, banyak gambar2 hasil tangan beliau. sila la ke sana ye ;)

lepas tengok video ni, komen tau ;D


orang2 kulim patut tengok tau! korang mesti tak sangka ni tasik kulim. heeeeeeeeeee. ;D apa2 pun tahniah kepada kerana berjaya buat orang kulim terpegun dengan keindahan tasik di kulim sendiri. wow!! ;D

indahnya ciptaan Allah..

13 comments:

cambesje said...

klu sp, tmn jubli perak~

sizuka[Izzati] said...

wah cantik!

JIJI YU said...

ahaha..yang paling aku tak menahan..cicak faiq..ahaha..biasa kan cicak cekeding2..

nazirah said...

wah.. best best..
kte penah pergi kulim
ikt mmber blk kg tp
tu da lme da.. hehe
dan mase pergi tu tak smpi
ke tasik kulim tu
tgok video ni mcm nak dtg sne
lak hehe :)

Fatin Aliyya said...

sgt cantik tasik tue.i hv been studying in kulim for 5 years so i;m quite familiar wif kulim.really missed kulim dat much.

take care fatin, we shared da same name.:D

love, from fatin aliyya, wellington, nz:D

eva_evo said...

ni aku ngaku aku owg kulimm..!!!!
hahahah...gila rajin r faiq..xdo kojo cari kojo
..huhuh...santek..thumbs'up..

Onitsuka_hana said...

dekat ngan stesyen bas ka?

Scya Lollita said...

subhanallah , cantik sgt ^_^

iedaurora said...

ohhh fatin duk kulim ka? tu kampung ieda tp tak penah pi tasik nie, cantek jugak kan...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم

Jom Terjah entry terbaru ??
modifikasi proton satria

uihhhh tak kenal maka tak cinta.... tak pergi tak tau... tak baca pun tak tau... mmg cantik tempat tu

bunga said...

cantik..itlah kebesaran-NYA..

sahromnasrudin said...

suke tgk blog ahli parlimen kulim..YB Zulkifli nordin..kririkannya amat pedas sekali huhhuhhuhhh

nelly said...

wah , indah giloo !!!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER