Tuesday, June 21, 2011

KOLEKSI KAD KAHWIN ARTIS!!

salam..

harini hari selasa. hehe buat apa korang? aku? online! online! online! hehe menghabiskan sisa-sisa aku di kemaman. tak sabar2 rasanya nak balik kulim. nak pergi kerja, nak jumpa . macam2 la! hehe

kali ni aku nak share dengan korang pasal koleksi kad kahwin artis. cantik2 la. kebanyakan artis yang dah lama kahwin la. aku berkenan sungguh la dengan design kad kahwin ni. hehe bila la aku nak kahwin :P

1) datuk syed muzaffar


angkasawan ye. hehe



2) siti nurhaliza

3) darling ngasri



4) elyana. ni majlis pertunangan





5) rosma dan khai AF
6) razlan kristal dan sheila


7) lisdawati dan fauzi nawawi




8) maya karin


9) natasha hudson


10) ning baizura



11) norman KRU


12) que haidar dan linda jasmine


13) sariyanti



14) umie aida




15) mawi dan ekin


16) atie AF




17) ayu raudhah dan zaquan adha

kad kahwin ayu dan zakuan

18) zed zaidi




19) noh hujan dan mizz nina



ala2 kimono tuuuuuu. hehe


dan yang terakhir sekaliiiiiiiiiiiiii..

kad kahwin artis kesayangan aku dari tahun 2000. hehehe

TOMOK!!






tomok akan berkahwin dengan siti rahayu abas pada 1 julai 2011..

aku suka sebab bulan julai birthday aku. hehehehe ;D


dulu masa kecik2, bercita2 nak kahwin dengan tomok..


tapi sekarangggggggg..


 bye tomok. selamat pengantin baru. kui3


sumber : google dan facebook

korang rasa kad kahwin mana yang unik?

aku suka kad kahwin tomok, zed zaidi dan ning baizura. ngeh3



mungkin korang berminat?


apa itu shockville? sama macam farmville ke?? KLIK SINI

nak rehat secukupnya perlukan... KLIK SINI

peminat setia incubus ye? KLIK SINI

berangan nak ke hong kong?? KLIK SINI

rahsia kejayaan seorang insan.. KLIK SINI

nak apa2 aje?? KLIK SINI

33 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

suka kad noh hujan..

merahitujambu said...

macam2 design kad kawin ni..sy nanti buat sendiri je..ahahaha..baru kreatif..hehehe..macam sy ni ada masa jee kan..ngeee~

NM02 said...

dulu zaman budak2, mmg tomok menjadi kegilaan student kan...

syira said...

syira suka yang zed zaidy.
mmg tak boleh blah.
kad bentuk fb.
biasalah..zaman siber.

Finaz Jaafar said...

suka tengok kad ct, ning baizura, n zed zaidi =)

ehemm,, dlu pun nak kawen ngn tomok..kecewa tau ble dy nk kawen da..sobb

sahromnasrudin said...

suke tgk yg zed zaidi punya..kreatif abes huhuhhhh

Cik Ezy said...

yg zed zaidi plng unik..
suke!
=)

wahida said...

kad kawen maya karin paling simple!! tapi paling suka kad ning...

kad kawen tomok pun unik, siap ada note music lagi...

AIZAMEV said...

kad kawen aku nanti berupa sebuah laptop.. kalau kawen ngan anak bill gates la.. haha

unknown said...

aku suke kad kawen prince william..heee^^

tapi yang ning punyer nampak very glamourous and syed muzaffar punyer memang tayang muke...besar lagi tu..

Heidi Shafiq said...

aku suke kad kawen zed zaidi.. :)

velasrizal said...

lps ni lisa surihani dgn yusry kru lak

sizuka[Izzati] said...

xleh blah minat tomok kan.kehkeh.suka tengok umie aida punya.macam gilang gemilang gituh.tapi tomok punya nice lah kan.simple tapi styleeee :)

eva_evo said...

weh...lau aku kawen nk wat guna manila kad jela..kembali cm dulu2..haha.jimat

chichi said...

rasanye tomok punya cantek dalam banyak2 tu..

Gen2Merah said...

wahh banyaknya koleksi.. dapat dari mana kad kawin artis ni.. cantik2 sumanya..

Miss Tira said...

1) Ning Baizura
2) Zed Zaidi
3) Tomok
4) Noh Hujan...

Sangat kreatif...

tomato said...

makin lama makin canggih kad sekarang .. hehe

kite nak wa sendri2 jela kad .. mula dari skrg .. ehh *gatal dah ;p

teyn teyn said...

suka kad kahwin ayu raudhah .. kaler die menusuk kalbu kuuuu .. hehe

puteraduyong said...

mana fatin punya..??
;)

ini aku? said...

comel je noh punye and zed zaidi unye kad tu.

Amy Syaquena said...

amy kahwin dulu kad kahwin simple je , buat pe nak membazir bila orang dah terima di buangnya jugak... lain la artis kena jaga nama huhu...

Raden said...

da3...sy frust la tomok kawen dgn org len..jelesnye..sampai hati abg tomok wat sy camni??? sy syok kat abg mase sy form3 taw!

h A n Y S said...

datok syeikh punya kad terbaik! XD

Marya Hana said...

namenya pon artis, nak kawen pon kene kreatif yg boleh.. :)

Balqis Riza said...

dorang kaya-maya..leh la buat pelik2..
hahahaha..
tp cun2 belaka ah..jeles aku..

esok aku nak hantar kad kawen, aku hantar yg lg pelik..tgk la..wkwkwkw

sarah mohamad said...

rasany nak buat yg macam mawi. kaler merah tuu. kiut! hehe

bunga said...

kreatif..yg noh comel

LeMaNtO said...

perghh..! aq shuke yg zed zaidi punyee.. FB itu. n noh hujan wit miz nina..chantekk gakk~ eehehe

mizforever said...

ske ZED zaide ngan noh hajan... x pnah tgk g... creative :)

Mawar Berduri said...

aku suka zed zaidi! smart kot.. fesbuk gitu..

tia @ Ini Kisah Tia said...

huishh rajin gilos cari kad2 depa ni ;)

zed zaidi punya nampak unik sikit ..

.m y z. said...

alahai~ bila tengok kad kawen ni terasa macam nak kawen pulak :D suka zed zaidi punya kad. unik gilaaa :D

ARTIKEL RAKAN BLOGGER