Saturday, June 4, 2011

I Love You - Stop Motion [Eggs]

salam..

maaf sangat2 sebab video semalam ramai yang tak boleh tengok. aku silap, rupanya sapa yang tak jadi kawan dalam facebook tak boleh tengok..wuuuuuuuuuu... aku ja boleh tengok. haha!

so semalam  upload kat youtube. jangan risau. semua akan dapat tengok dah. sebab ini dari youtube punya.. haa satu dunia kot dapat tengok. kekekeke..



video 1minit 4 saat ye ;D


dipersilakan tengok. mohon kemaafan video semalam tak de yang boleh tengok. haha okay, kali ni dapat tengok.

percubaan pertama dia..


sesiapa yang nak berhubung dengan beliau, sudi2kan la menjenguk ke blog beliau iaitu..



atau pun ke facebook beliau. terutama yang mempunyai sama minat dengan dia, bab fotografi ni, untuk minta pendapat ke, bertukar2 pendapat ke, boleh la berhubung dengan beliau di..



beliau jugak menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan dan majlis2 lain. dan juga sebagai assistant photographer kepada yang berminat.. sila pm beliau untuk maklumat lanjut ;D

kat facebook beliau, banyak gambar2 hasil tangan beliau. sila la ke sana ye ;)

lepas tengok video ni, komen tau ;D


15 comments:

F~CiCAk said...

<3 hehe.. b ada buat gambar awan plak tau. malam nnt baru upload. nanti share la lagi yer.. hehe :P

sizuka[Izzati] said...

ololololo shooooo shweeettttt

iedaurora said...

comel & sweet telor tu ^_^

Novelgurl said...

sweetnya korang ^^

IzwanNie Eynia said...

sweet sgt k.............. huhu... lgu pn seswai... telor comey sgt! syg la nak mkn pastu kn..=p

emeera asnary said...

yeahhh.. dpt pown tgk ! sweet ;)

teyn teyn said...

sweeeeeetttt sgt ..

suke!

hehe

Dee Chicuita said...

aku tengok video telor korang semalam. tp aku tak jadik membe faiq pon dalam fb?


persoalannya ; apakah???

F~CiCAk said...

friends of friends boleh tengok. hehe..

velasrizal said...

wah comel bangat video ni

Tak Dapat Update Blog Sebab Ada Exam Tapi Trafik Mampu Mencecah 1192 Unique Visitors !

h A n Y S said...

COMEL! COMEL! COMELLLLL!!! hehehe..:D

Republic Aku said...

keh3...telor ni dasyat yer...

zacky786 said...

waaa..~ :D

nur hidayah said...

telor y sweet :P

raihana said...

sweet!!!
=D

ARTIKEL RAKAN BLOGGER