Friday, June 3, 2011

VIDEO : KISAH CINTA SEPASANG TELUR

salam..

masih tak sihat. ditambah pulak dengan sakit perut. argh. satu-satu datang. huhu sabar je la. tapi serius aku masih mengantuk saat ini sebab aku tak cukup tido semalam. lebih dari 5x aku bangun untuk ke toilet. last-last kejut mama aku. sebab dah tak tahan sangat. alahai..

doakan aku cepat sembuh :)

aku nak kongsi satu video untuk korang ni. video ni hasil tangan 100% . hehe sungguh manis rasanya. kehkeh

KISAH CINTA SEPASANG TELUR


sila lihat. 1minit 7 saat je. kejap je. tapi banyak kisah tersembunyi. hehe


dah tengok? best tak? sweet kan? haha

sesiapa yang nak berhubung dengan beliau, sudi2kan la menjenguk ke blog beliau iaitu..



atau pun ke facebook beliau. terutama yang mempunyai sama minat dengan dia, bab fotografi ni, untuk minta pendapat ke, bertukar2 pendapat ke, boleh la berhubung dengan beliau di..


beliau jugak menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan dan majlis2 lain. dan juga sebagai assistant photographer kepada yang berminat.. sila pm beliau untuk maklumat lanjut ;D

kat facebook beliau, banyak gambar2 hasil tangan beliau. sila la ke sana ye ;)


seronok lihat hasil tangan suka sangat. hehe tambah2 kisah telur tu. rasa sweet sangat2. lepas ni nak lagi la, banyak2 :P

korang rasa apa bila tengok video tu? hehe




18 comments:

Dee Chicuita said...

sweet hokayy nokk!

nazirah said...

yunk.. suweetttnyeeee jeles kte hehe ;)

merahitujambu said...

nak jugak hasil tgn orang tersayang...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

smoga cpt sihat ea..

Kakzakie said...

eh... Fatin apasal video unavailable? Kakak tak dapat tengoklah...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

yep best

sizuka[Izzati] said...

eh xdpt tgk video tu.huhuhu.

NOOR FATIN said...

xleh tgk? alaaaaaaaaaaaaaaaaaa. kenapa ek? saya blh tgk je..wuu :(

cik azeya said...

ala. tak le tengok. :(

IzwanNie Eynia said...

tak bole tgk vid tu.. huhu..

NOOR FATIN said...

ala sedihnya :(( wuu..

Nasriq said...

mana videonya?

Republic Aku said...

heeee tak leh tengok...heee

asfira aminuddin said...

wah comelnyaa. org pompuan kalo majuk mulut mmg suka muncung je. baru comell. kan?

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jumlah claim insuran kereta kemalangan

eeemmmm

Jangan ikut rasmi ayam,Telur sebiji riuh sekampung,kutlah rasmi itik,Biarpun jalan terkedek-kedek,Dalam barisan begitu cantik,Biarpun keluar mahupun balik. Itulah sedikit rasmi alam,

so mmg sweet tau... termanggu seketika

Nur Liyana said...

tak dpt nk tgk..=.=....
bg link :)

MataHati @ MH said...

huhuh...so sweet jer telor tu

nelly said...

tetiba jeles .hehehe

ARTIKEL RAKAN BLOGGER