Monday, February 28, 2011

JOM KENAL DENGAN KAWAN AKU!! ;D

salam

permulaan entry kali ni, aku nak mintak maaf sangat2 kepada semua kawan2 yang singgah blog ni. aku tak dapat nak blogwalking sekarang ni kerana masalah broadband. aku tak bayar lagi. so internet jadi slow sangat2. aihh. sabar je la. harini baru satu blog aku sempat komen. yang lain2 belum lagi..wuu. dan kepada follower2 baru, sori sangat k sebab tak dapat nak follow lagi. insyallah esok aku nak pegi bayar bil broadband, dan bila internet dah laju aku akan blogwalking balikkkkk. sori sangat2 k. yang boleh buat update blog, kalau singgah blog orang, internet terus mati. tension giler..waaaaa..

aku nak kenalkan korang dengan kawan aku yang sorang ni. kawan lama. hehe nama dia amirah jaafar. panggil mira je okay. aku kenal dia dah lama sangat2 sebab kitorang dulu satu sekolah. masa sekolah rendah la. so family aku dan family dia pun kenal, dia pun penah datang rumah aku dulu dan aku pun penah pergi rumah dia dulu. hehe

yang aku ingat sangat2 pasal dia, birthday dia sama dengan aku, dan masa darjah 6 rasanya, dia ada kasi hadiah untuk aku. sampai sekarang aku simpan lagi. ;D

muka dia sweet sangat. cantik. dari dulu sampai sekarang dia tetap comel! huhu. semua adik beradik dia cantik-cantik..



dia pun ada blog. macam2 informasi ada dalam blog dia. termasuk kisah kehidupan dia. dan yang paling latest, entry pasal penjagaan rambut. info yang bagus!! kaum wanita wajib baca k! hehe

jom ramai2 kenal dengan beliau. dia tak sombong okay. Insyallah, aku jamin la. ;D rajin2 la beramah mesra dengan blogger2 ni tak kira la yang lama atau yang baruuuuu..


jom singgah blog beliau!!! ;D

psst. aku akan blogwalking nanti. tunggu ya. hoho maaf atas segala kesulitan. aku rasa nak campak je broadband sekarang!! argh

8 comments:

JIJI YU said...

muahaha..bagusnye promote kawan2 yang cun..ahaha

Gen2Merah said...

wah comey nya.. kasi kenal2 lah ya.. hehehe

mie said...

bagus2...
gue akan terjah..
eheheee

bunga said...

haa..ciap promot g..hakhak..

nasmyera said...

waaaaahhh atin... tq for promoting my blog.... teharu kerana anda betol2 buat... igt atin memain.... hehehehehe tq sgt2 naaaa.... <3

nasmyera said...

waaaaahhh atin... tq for promoting my blog.... teharu kerana anda betol2 buat... igt atin memain.... hehehehehe tq sgt2 naaaa.... <3

senydream said...

bru nk g terjah blog beliau ni,ngeh..ngeh..:)

Heidi Shafiq said...

kem salam aku kat die ye.. :P

ARTIKEL RAKAN BLOGGER