Saturday, February 12, 2011

FACEBOOK MERAJUK DENGAN AKU KE??!

salam

aku tension sangat2 sekarang. facebook aku tak boleh bukak. sampai hati mark. dah block aku ke apa. haha dari pagi tadi aku try bukak sampai la sekarang, facebook aku keluar benda ni selepas 10minit loading.




apa kes ni? sapa cari pasal dengan aku ni? haha 10x restart laptop apa pun tak jadi. uwaaa., dok keluar benda alah ni. aku pun dah naik darah dah ni. grr!

ada sapa2 tau kenapa facebook jadi macam ni? nak kata masalah internet, blog dan tagged boleh bukak dengan hebatnya. alahai. facebook marah ke sebab aku curang dengan twitter? masalahnya twitter pun tak boleh jugak!! wuuuuu

aku tak de mood nak update dengan cerita baru. esok-esok la. tengok. kerana facebook, mood aku hilang terus. betapa hebatnya facebook. wuwuwuww..

habis la baking life aku. dah tak da life lagi la lepas ni. grr!!

5 comments:

JIJI YU said...

mueeh banyak2kan berselawat..ahah

miss el said...

salah password or email? xpun ade org tuka email utk fb/twitter x?

NOOR FATIN said...

jiji: wuwuwuwu

miss el: x awak. bukan slh paswrd ke apa, tgk la dia cari xteratur. nape ek?? wuwuwuw pening kpala tgkk

merahitujambu said...

sabar ye syang...esok2 leh laa tu..

aNnE said...

tak penah kene camni jadi taktau..hehe

ARTIKEL RAKAN BLOGGER