Saturday, February 19, 2011

COCOA COLAGEN DAN BEG UNTUK SAYA ;D

salam

semalam kan, ada benda yang menyentap jiwa aku walau tak lama. 10 minit je weyh. tapi serius, aku gelabah, panik, sedih, semua ada. nasib baik aku tak menjerit kuat2 memandangkan semalam dah lewat malam. haha aku syok2 main facebook dan tiba masa untuk masuk blog. tetiba keluar ayat ni..

Sorry, the blog at fatinloveblogspot.com has been removed. This address is not available for new blogs.


kalau orang tak sayang blog, memang dia cool aje. semalam aku memang dah tak cool dah. haha
tetiba tak boleh bukak. adoiiii. aku terus bukak akaun google lepas tu ada arahan suruh verify code. code tu dihantar ke handphone. aku macam ragu2 je pada mulanya. tapi nak buat macam mana, mungkin tu jalan penyelesaiannya. lepas tu bila dah buat, terus blog aku boleh bukak..waaaa. 10 minit gak ar jiwa aku kacau. wuwuwuwuwuw! aku sayang gila kat blog aku ni. mana boleh delete. adoiiii. ni post yang ke 591 okay!! mustahil aku nak buang blog aku ni sesuka hati je kan?? grrr

okay. pagi2 tadi, ada abang pos laju datang rumah aku. aku tengah sarapan masa tu. dalam pukul 11.45 la kan. sarapan apanya =p

beberapa hari lepas aku menang hadiah giveaway dari yat's stories. nak tengok keputusan selanjutnya klik SINI.


haa. ni la banner contest tu.. hehe ada dua kategori hadiah. ikut kita la nak pilih hadiah kategori A atau B. so aku pilih la A. kalau B, aku tak de budak2 nak kasi diorang baju. maklumlah aku anak tunggal =p


dan ni hadiah yang aku dapat!!


kotak pos laju ;D


dapat cocoa colagen. mengembalikan keremajaan wanita. wow~~ i likee..


coin purse.


crochet small tote bag.


dan flower brooch. nampak x bunga yang dia pin kan tu? itu la. hehe pinkkkk.. i likee...


tak sangka hadiah2 ni bertuah untuk aku. lega. hehe suka2, cantik sangat. bukan senang nak dapat kan? ye dak? :P

apa2 pun thanx kat kak yat sebab kasi hadiah ini. saya menghargainya ^__^

nak kenal dengan kak yat?? jom!



suka join contest dan giveaway??

jom ke blog contest/giveaway aku.

klik SINI.

12 comments:

nanakimie said...

congrats dear!wah,bestnya..comey sangat bag pink tu:)

tricksrex said...

wah salu bertuah kan fatin

Hanisah Safian said...

ooooooooohhhhhhhhh comelnya beg pink tuhh! :P

aNnE said...

congr8s . sukalah tu . hehehe

Nur Farah Hani said...

wuyooo.. banyaknyer hadiah...


coco callogen best.. nak .. hehehe...

nelly said...

wah ...cantik !!!

Bay said...

Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) (http://whimsicalss.blogspot.com/)

Shaheila Malek said...

cantik2..yg pink tu cantik..

za petrelli said...

congrats=)

mie said...

wow!!
bertuah sungguh...
hehheee

senydream said...

tahniah..beshnyer dpt bnyak hdiah cam ni..;)

luvYOU said...

wahhh!!
tahniah laaaaa fatin!!
nak jugakk..huuu
jelesh nih..hehe

fatin2..
sory dila lame tak singgah...
busy sgt2 amat2 sangat2...
baru masuk keje nihh..jdi school teacher kt putrajaya..alhamdulillah

hope fatin sehat2 ye..ameen :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER