Tuesday, February 22, 2011

SEGMEN MATA KE MATA

salam

haiii. aku nak join segmen ni. walaupun agak terlambat aku join sebab tarikh tutup dia kejap je lagi, aku nak join jugak! haha thanx to fara hani sebab tag den! hehe


segmen ni boleh membuatkan korang kenal serba sedikit tentang aku la kan.. huu..

detail tentang diri kamu..

nama aku noor fatin bt othman. aku dilahirkan pada 14 julai 1989 di hospital kulim kedah. aku merupakan anak jati kedahh, tetapi sekarang merantau di kemaman terengganu. aku baru je abis belajar kat unikl msi kulim kedah. aku amik diploma mechanical design and development. aku dalam proses mencari kerja sekarang ni. insyallah kat kulim jugak. 

cerita secara ringkas pasal kesayangan kamu

1) family- keluarga yang sangat memahami dan alhamdulillah,. bertuah sangat mempunyai keluarga macam mama dan abah. walaupun keluarga kecik, tapi kami bahagia :P

3) BFF- abil, lynna, iceq. syg korang sangat2~~ muah3! hehe. thanx sebab selalu dengar masalah aku :)

4) kawan2- sayang semuanya. tak kira la sapa punn.

story about your blog

aku start menulis blog pada bulan 2 tahun 2009. masa tu kecewa pasal cinta. wahah. lepas tu aku start aktif masa bulan 5 tahun 2010. baru la nak start aktif beramah mesra dengan blogger2 yang lain, join contest dan macam2 la. hoho. kelebihan? tak tau apa kelebihan blog sendiri. biar orang lain tentukan. topik blog? lebih kepada diri sendiri. sekarang banyak post pasal motivasi, isu-isu semasa dan macam2 la. semua ada, artis pun ada. haha banyakkan lebih kepada kehidupan peribadi la :)

pandangan mengenai dunia belog sekarang

boleh tahan la. banyak asama garamnya. macam2 kerenah yang ada. ada sifat dengki, ada blogger bergado dan macam2 la. tapi ramai jugak dapat kawan dari blogger2 ni. dan boleh jadi rapat!! best~~ insyallah teringin sangat nak jumpa blogger2 yang rajin singgah ke blog ni.

message for new blogger?

jangan terlalu mengharapkan populariti. ingat, utamakan kualiti baru kuantiti. jangan baru hari ni buat blog, harap esok dah ada 100 followers. susah la kan? hehe pelan-pelan kayuh okay! semua blogger bermula dari bawah..

cara untuk menjadi famos amos blogger mengikut pandangan kamu?

buat entry yang kelakar dan boleh tarik perhatian pengunjung. jangan tarik pengunjung dengan buat entry kotor, seperti menjatuhkan maruah orang~ itu femes sebab benda yang tak elok. tak elok la kan. buat entry yang meletopp. rajin2 la beramah mesra dengan blogger2 yang lain. jangan sombong2!

nak tag rasa macam dah tak sempat dah. satgi kul 12 tengahmalam dah tarikh tutup. sapa2 yang singgah blog ni, dipersilakan buat entry ni. hehe boleh la kita beramah mesra kan :)

jom singgah ke blog tuan punya segmen. klik SINI

apa yang korang nak tau pasal aku yang korang tak penah tau? tanya la. aku akan jawab ;D

9 comments:

Jay Iswazir said...

dari kerana mata~~ ehem3, ada bakat x Jay menyanyi? hehe~ :D

Nur Farah Hani said...

hehehhe... sempat jugak dia buat.. marathin erh.. ekekekek..

btw thanks.. sekarang udah mengenali sedikit sebanyak tentang kamu.. hehehe...XD

KomieAroon said...

komie ingin meminta jasa baik kalian

I have join this one contest called Kisah Klasik Kita : 99 Hari Kisah Klasik so now I wish to ask u please vote for me... vote for my cerpen "Kau Boleh Blah" if you really like the story..I am not forcing you but please do read it first and if you think that my cerpen is likable or good or can make you smile and so on then do vote...I really really appreciate your support..

To vote, just wrote "i vote" or "vote" in the comment box at this link


http://kisahklasikita.blogspot.com/2011/02/99-hari-kisah-klasik-komie-aroon-kau.html



Jasamu akan ku kenang sehingga ke akhir hayatku =))))

mie said...

teringat plak waktu isi biodata dalam buku..
eheheee

bunga said...

good luck..

oya said...

nice to know u dear...;)

cik teynteyn said...

good luck tau ,, hehe ..
kan best kalo dpt join jugak ..
tp selalu ai ta menang . wahaha !

►içéq◄ said...

sayang fatin juga!!!! hehe..
alaaa.. nk join jgak tp mesti dah duedate.. ekeke.. xpe la, xda rezeki.. kui2~

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

dari mata turun ke hatiiii yg iklas

ARTIKEL RAKAN BLOGGER