Monday, February 28, 2011

HARI TERAKHIR DALAM BULAN FEBRUARI

salam

hari ni 28hb. tahun ni besday abah aku ditunda lagi. tahun depan pulak. kenapa? abah aku dilahirkan pada 29hb februari tahun 1960. hehe 4 tahun sekali baru la besday dia. dah 4 tahun tak de besday. tahun 2012 baru ada. hoho..

aku terkejut tengok kat facebook semalam. ingatkan tak de birthday reminder sebab 29hb kan tak de dalam kalendar. tapi semalam ada. tepat jam 12 tengah malam 28hb februari, keluar nama abah aku kat birthday reminder. ahaks.


usia je makin meningkat, jiwa tetap muda. kehkehkeh


mama dan abah. gambar ni kat bakau tinggi, kemaman..


kat pekan darat. abah dan aku. bila lagi nak manja-manja kan. hak2


aku dan abah. pantai kemasik


dah 51 tahun dah umur abah. lagi beberapa tahun dah nak pencen. hoho. tak sabar2 nak pindah balik kulim..weeee. tak best la dok sini. yang best cuma satay dan pantai. kat kulim banyak yang best. ada wayang, ada nasi kandar, ada pizza, ada tasik,  macam2 ada. hehe

selamat hari lahir yang ke 51~~~

hadiah ditunda tahun depan. keh3!


orang selalu kata muka aku ikut muka abah. dari kecik2 sampai besar. betol ke? hik hik

8 comments:

'Angel' Ina said...

epi besday pak cik!!!
aku de gak sorang mmbe lahir 29/2...cian dia celeb 4 taon skali

sizuka[Izzati] said...

selamat tambah umur, abah fatin :)

Lynna said...

aku tgok mcm muke mama ko yg lebih lekat kt muke ko.. hehehehehehe

lavender harum wangi said...

wah~ unik nya.. dulu aku pun ada member lahir 29feb~ :D

nora said...

hahahahha hadiah ditunda tak tahan tu

☻UsaGi NaNa☻ said...

hepi besday pakcik....xpe la...28 feb dgn 29 feb xde beza pon~

h A n Y S said...

alololo..manjenye ngan ur abah.. take care of him ye selagi beliau ada..
:)





rindu arwah abah..
:|

misz FaTiN said...

epi bezday ayah fatin..
semoga sentiasa sihat dan di murah rezki.. :)

p/s: sy rasa kamu lg mirip ibu kamu.. :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER