Wednesday, February 2, 2011

FAIZAL ISMAIL, ZAHIRIL ADZIM DAN IQRAM DINZLY~

salam


siapa yang tak kenal dengan faizal ismail, siapa yang tak kenal dengan zahiril adzim? ( tak kenal), siapa yang tak kenal dengan iqram dinzly? kan3? semua orang kenal! haha

faizal ismail atau lebih dikenali sebagai FBI, sekarang tengah popular dengan rancangan beliau sendiri iaitu apa kata FBI. hehe yang iqram dinzly dan zahiril adzim pulak sangat2 popular dengan lakonan beliau. peh, best tu diorang berlakon. dah la ensem! hahaha! tadi baru je aku tengok filem gadoh yang watak utama dia zahiril adzim. hoho

sebenarnya aku kenal zahiril adzim ni dari syaira. masa tu aku memang dah lama giler tak on twitter. bila aku tengok syaira ada cakap2 pasal zahiril adzim., aku tanya sapa, dia kata pelakon la. tak kan tak kenal. aku kata tak penah dengar pun. lepas tu aku tanya mak aku, mak aku pun kenal!! hahahah. caisss. :P

sekarang aku rajin aktif kat twitter. boleh kata setiap masa la. keh2. alhamdulillah follower aku dah 124 sekarang. ada yang unfollow sebab aku tak follow balik. tapi yang follow tu omputih je. aku pun pelik. hoho. aku tak follow la. ngeh3 aku banyak follow artis2 dan kawan2 dan blogger2~

setakat ni baru 3 orang artis balas twitter aku. mula2 skali faizal ismail (FBI)


1st time aku tweet dia lepas rancangan apa kata FBI tu.. pertama kali okay. dan dia reply! hehe 2x pulak tuu

tetiba rasa nak tweet dengan zahiril adzim. lalu aku pun antar macam ni *makin hari makin ensem* dan dia balas. terkejut aku! hahaah 1s time jugak aku antar



dan tadi pulak, dengan iqram dinzly. 1st time jugak aku antar tweet kat dia. saja nak memperkenalkan adik kesayangan aku kat dia, sarang platipus! haha!dan dia reply! platipus semakin dikenali sekarang. chewaah!! agaga


ketiga-tiga artis tu 1s time aku antar dah balas. betapa kembangnya hidung aku rasa! haha bukan senang artis nak balas tweet kita okay. aku selalu dengar rungutan orang cakap tak de artis pun balas tweet diorang.. haaa. aku penah jugak tweet dengan beberapa artis perempuan yang agak kontroversi tapi satu tak balas. tak apa la. hehe

sapa2 yang ada twitter tu, rajin2 la tegur artis2 kat twitter tu. ada yang tak sombong dan selalu balas twitter dari peminat2! haha

dan jangan lupa follow aku okay! hahahaahha! TWITTER FATIN

9 comments:

platipus said...

ok..malam ni je dah dua orang mention aku...kt entri..


malu!


lari bawah meja!

lavender harum wangi said...

wohoo~ best nya bertweet2.. haha :D

Miecyber said...

Saya jumpa Faizal Ismail di Langkawi tempohari...

Rakyat Malaysia baca 2 buku setahun

.:padie_eyla:. said...

faiq tak kenal zahiril.???? hamboiii. pok sikit dia. hak3. zahiril ensemmm. ngeee. ^.^

beeha ben said...

<3 zahiril!!

mr.syazwan said...

wah bestnyeee

=_=

mie said...

celebrity saja..
eheheee

merahitujambu said...

waa..kim salam eh kt faizal tu.kata dia kelaka laa msa juara lagi ritu..*nyebuk jee sy ni..hee

YanaMIB said...

yeahh dah follow...weee~ ^_^

ARTIKEL RAKAN BLOGGER