Saturday, February 26, 2011

UNDILAH SAYA!

salam

sambil online sambil update blog. makin hari makin lambat pulak aku update blog. entah kenapa. merajukkah aku dengan dunia blog ni? mungkin ya. mungkin tidak. tak de sebab pun aku nak merajuk. haha jiwa tengah kacau, dah start cakap bukan-bukan. grr!!

tadi aku isi masa lapang aku dengan mengundi untuk anugerah bintang popular tahun ini. saja kan. dulu2 ada jugak hantar, beberapa tahun lepas la, tak de rezeki nak menang. lepas tu lama dah tak antar, tahun ni rajin pulak. kehkehkeh

ada la beberapa borang undian aku dah pangkah2 undinya, nak tahu sapa calon pilihan aku?


apahal shaheizy sam je ni? grr. aku terpaksa memilih aaron aziz atau shaheizy sam tapi tak apa la, kali ni aku memilih shaheizy sam untuk setiap percalonan yang ada nama beliau. aaron aziz, kau tetap dalam hati aku! yeah!

dan bintang paling popular pada tahun ni adalahhh.. jeng jeng jeng


ni pilihan aku. pilihan korang? kehkehkeh calon kedua pilihan aku adalah lisa surihani. hoyehh! tapi setakat ni semua borang undian aku letak nama shaheizy sam :P


kacak kan gua?



atau korang boleh undi jugak dia ni.. femes jugak sekarang ni. menjadi status dan timeline budak2 zaman sekarang. kehkeh

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'


ada berani?


gambar tu aku amik kat facebook. keh3

10 comments:

Wan Fakhrul Rin said...

Eh2, tgk balik, muke Shaheizy Sam ni ade iras2 buah hati Fatin la. Hehe

NOOR FATIN said...

dia mmg buah hati sy :P

aNnE said...

eh2 shaheizy je..hehe

She's retarded said...

ceh ada pakwe saya la kat situ

merahitujambu said...

memang sy undi kak limah laa..memang best la.jet..jet semut sapa sakit naik atas

mien eaststar said...

nk undi akak ar..boleyh ?..shomey header atas tu..sweet jep....hehhee

jom bt pizza maggi jom.... http://mieneaststar.blogspot.com/2011/02/dap-ermmmdap-erm.html =D

Myfrin's story said...

Haha...tiba2 undi kak limah.....:)

Cahyahana said...

haiii fatin...same lar kte,mmg undi tuk Shaheizy Sam & bintang popular thn ni rasanya Shaheizy Sam,coz die mmg layak tuk mng!!_!!tuk Anugerah bintang paling popular ramai yg menjangkakan Shaheizy Sam or Zizan,btw lg suka Shaheizy Sam ni mng,uhuuuuu@_@

Budu Masin said...

ai ai..
merajuk nanti cik faiq tu..
haha
azmi dah bertukar ke http://www.budumasin.com

P0polita said...

saye pun suke sam.. dia best.. dia kelaka.. hope dia menang nt..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER