Monday, June 28, 2010

CONTEST MUSLIMAH ANGGUN

salam,

join contest lagi~~ kali ni dari ceritasigadis atau pun namanya myzafaridda!

ni banner contest beliau~ :)


syarat2nya :

  • Anda sekarang mesti ada kat sekitar Malaysia sahaja..;)
  • Anda mesti bertudung ~ compulsory
  • Gayakan shawl anda seunik dan secantik yang mungkin
:: shawl sahaja tau! ::
::Kpd sape2 yg xpenah pakai..cube okey!;) ::

:: Syria punye tudung juge diterima okeh!::
  • Gambar bley full, half body or head-only by showing ur shawl that fit ur face okey..;)
  • Must be my follower..(^_^)
  • Must post satu entri khas tentang shawl yang anda gayakan
  • Tag sekurang-kurangnya 2 orang and let they noe bler korang tag ok..;)
  • Letak contest banner di sidebar blog anda dan link kan pd blog nie dan leave url link kt comment.
Makeup cantik2 or non-makeup okey!(^_^)..

gambar yang dipertaruhkan!


*sila abaikan pipi yang tembam* hihi


entry tentang shawl yang digayakan~

shawl tu kawan saya bagi. merangkap roomate saya masa sem6 ni. nama dia shafizahanim bt saaban@ jo. dia bagi dua helai shawl sebagai hadiah sebelum tamatnya pengajian diploma di msi. saya suka pakai shawl tu sebab lembut, senang la nak bentuk. saya tak pandai sangat pakai shawl sendiri. dia yang tolong lilitkan tu.huhu saya sayang sgt2 shawl tu. gambar ni diambil masa kitorang nak pergi kulim landmark central, kulim kedah.


TAG
Fatyhah baharuddin
Lynna Vavavoom




Tarikh : 27 - 29 June 2010
Masa : o800 pm (start on 27th) ::: 1200 am (end on 29th)



klik utk join contest! CONTEST MUSLIMAH ANGGUN

done! salam :)

10 comments:

farysa said...

besh!
nk join
tp cnfirm xlyk

NOOR FATIN said...

la..nape xlayak plak? huhu

join je :)

Atif Hafiz said...

fuiyooo...muslimin anggun xde ke?huhu

farysa said...

i on off babe
cnfirm xleh msuk
haha

Ana Mardia said...

gud luck gud luck!

butterfly said...

lawooo..=]

NOOR FATIN said...

farysa: masuk je.. janji ada gambar pakai tudung.. heee :)

ana: thanx!! :)

butterfly: thanx k..:)

NOOR FATIN said...

atif: blum ada lagi :P

soffya cik bulan said...

salam...
wow, cntik..gud luck yer...k

NOOR FATIN said...

salam
thanx cik soffya!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER