Sunday, June 13, 2010

CONTEST BERGAYA DENGAN BAJU

salam


contest lagi~ kali ni contest bergaya dengan baju oleh cik candy dandy.


banner contest blog ni..



Syarat-syaratnya ialah : (dicopy paste dari tuan punya contest)

1. Para blogger yang tinggal di Malaysia sahaja boleh join ini contest ! Lelaki dan perempuan !
2. Buat entri yang bertajuk Contest Bergaya Dengan Baju. (ikut suka nak cerita pasal gambar atau tak)
3. Letakkan banner kat atas tu dekat sidebar blog korang.
4. Link kan terus ke Contest ini.
5. Ikut suka korang nak jadi follower ke tak. Tidak diwajibkan sangat.
6. Lepas dah buat entry. Post kan link entry korang tu dekat komen bawah ni ea.
7. Akan ada dua hadiah satu bahagian lelaki satu bahagian perempuan. Adil bukan....
8. Akan dinilai oleh Encik Megat a.k.a bapak saya !
9. Hadiah misteri tetapi berkaitan dengan contest ini.
10. Tertib.......

TARIKH TUTUP 3 JULAI 2010




cik candy, saya pertaruhkan gambar ni. baju tu cantik. hadiah dari mama. hehe saya suka sgt baju tu~ gambar ni diambil masa saya dan keluarga pergi ke taman tamadun islam, kuala terengganu.. heee

nak join??? TEKAN SINI JUGAK!

selesai. thanx! :)

10 comments:

sherah said...

wow macam best.nak join jugak laa.

hee jemput jadi follower saya.saya dah follow awak :)

NOOR FATIN said...

join la..heee

ok2..thanx k..nti sy follow awk :)

Izzlin said...

interesting :)

NOOR FATIN said...

thanx!

F~CiCAk said...
This comment has been removed by the author.
F~CiCAk said...

alamak.. ni xleh join. sy x bgaya.. haha.. jom jalan2 blog b. ada post baru.. =p

NOOR FATIN said...

hahha ok! :)

hans said...

gudluck

ASaDa RyutaRo said...

wallaweh! gud luck!

ni skali dengan gaya tgh berkawad kaki.. ngee (^^,)

NOOR FATIN said...

thanx asada dan hans :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER