Thursday, June 10, 2010

DEMAM PIALA DUNIA 2010



salam..

piala dunia akan bermula esok. makanya pelajar2 yang sedang cuti semester sekarang boleh lihat di tv di rumah masing2. kalau tak, pasti tiap2 malam, kafe kat unikl msi penuh dengan pelajar. fuh! penuh. tak kira la esok ada kelas ke tak de ke. haha alahai. aku pernah join budak2 ni tengok bola kat cafe. masa tu kitorang bertiga je pmpuan..semua lelaki. pastu bila ada pemain yang nak jaringkan gol, tapi tak masuk, semua suara serentak macam kecewa. haha seiring pulak tu,. lawak2. kami yang tak tau apa2 ni hanya ternganga. haha


sebulan piala bola berlangsung. yeay~ seperti biasa, abah tak minat bola. walau pun dah banyak kali ada bola, dia susah nak tengok. tambah2 lewat pagi. baik dia tido, esok keje. haha adeh.

? sama2 kita nantikan. kalau dia demam confirm demam piala dunia! hahahaha.. sapa agaknya akan menang? aku sokong sapa? ntah. haha spain kot..weeee.. aku kan belajar kat malaysian spanish institute. mestilah sokong spain. haha

ingat, tengok bola jangan sampai ponteng kerja atau ponteng kelas. nasib baik bola ditayangkan pada musim cuti sekolah. kalau tak. heee

makan bola, minum bola, tidor bola, mandi bola, semuanyaaa bolaaaaaa~~!

byeee~ salam.

2 comments:

kerol said...

huhu..sokong la team aku.

NOOR FATIN said...

ko team apa? cuba gtau :P

ARTIKEL RAKAN BLOGGER