Saturday, June 19, 2010

LAPTOP KU :(

salam.

wahai laptop,
kenapa kau selalu terpadam?
kau tau tak..
aku tension sgt2..
bila kau terpadam2

adeh laptop
kau sakitkah?bagitau sama aku
aku tak larat nak bersabar
naik angin aku setiap hari.


bila aku nak tersengih macam ni lagi?
cuba kau lihat..
aku nak gembira macam ni
boleh tersenyum..
dan bergambar bersama kau..
sihatlah kembali..
wahai laptop kesayanganku..

penat sudah aku format dirimu,
perlukah aku mencari penggantimu?

*sigh*


- korang,nak tanya pasal nuffnang, membership status aku jadi ordinary(non-exclusive) la. kenapa eh? dulu2 glitterati. padahal aku xde iklan lain pun kat sini.. tak paham la. sapa2 tlg terangkan boleh? wuuu~ nak glitterati balik..

-lagi sebulan aku nak balik kulim. lama lagi. T___T

-formspring ku sudah sunyi. malas nak bertanya, haha!

-org lain selalu menyalahkan org yang tak bersalah dalam segala hal, sedangkan org yang bersalah yakni org yang paling terdekat dengan dia, hanya tersenyum kegembiraan setelah menghancurkan sebuah lagi ikatan persahabatan umat Islam.

-dah buat banner!!! hahha sapa2 nak exchange banner, tinggalkan jejak anda kat chatbox tu k! sapa2 yang nak follow aku tu, gtau eh! aku tak reti la nak cari org dlm kotak follower tu melainkan ada link yang ditinggalkan kat chatbox. thanx ya :)

wasalam..

11 comments:

sizukaDeboss said...

nk xchange banner tp xde banner.boleh?haha men2 je.dah follow awk dah:)

LYaFRINA said...

OWHHH.. DEKAT SGT2 LA KITA NI..BUKIT MENTOK KAT PERUMAHAN TU K???

NOOR FATIN said...

sizuka: haha buat la satu..nti leh tukar2 :) thanx k..:)

lya: kuarters pdrm tu la. :)

Amyna said...

hehehe... nanti lappy tu betul² bercakap susah pula.. ehh fatin orang kedah juga ka? salam kenal ya...

NOOR FATIN said...

hehehe jenuh lak.. hehe ya..org kulim..:) salam kenal..:)

CikGadis said...

mgkin kna bli lptop laen kot hehehe :D

slm kenal

NOOR FATIN said...

duit xde la awak.. hehe
thanx!

nas said...

cmne nak buat banner ea? byk tutorial org buat,tp xreti aku..ehehe

NOOR FATIN said...

bukak link ni.

www.mybannermaker.com

buat kat stu :)

heytheresyaira said...

beli lappy baru! hehehe.

NOOR FATIN said...

hahaa ko blanja!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER