Wednesday, June 9, 2010

EIKASYAZA'S GREEN CONTEST..

salam.

contest lagi. kali ni contest yang bertemakan kehijauan. lama dah usha2 contest ini. tapi bila fikir2 balik ada ke baju warna hijau? tetiba teringatkan sweater aku yang warna hijau tu.pastu tgk2 ada gambar dengan permandangan kehijauan.. hehee



ni banner contest dari eikasyaza.

syarat2nya adalah seperti berikut (dicopy paste dari tuan punya blog)


Jadi follower saya (tak nak pon xpe.. tapi credit kepada yang follow)
Buat simple entry pasal contest nie and letak picture kat atas di blog korang.. jangan lupa link ke blog i ye..

Letak gambar korang (sorang2 je) memakai pakaian berwarna hijau dan di kelilingi kehijauan
(contoh : pokok-pokok ke, kat taman ke, macam-macam lah)

Tinggal url entry korang di comment box entry ni ye.. senang i nak p check..

Hadiah :

Kategori Lelaki : One Drop Perfume (Men Set)
Kategori Wanita : One Drop Perfume (Woman Set)
Pemenang boleh pilih mana-mana set yang diorang nak okei

Tarikh Tutup :

07 Julai 2010
(Jam 11.59 malam)



cik eikasyaza, saya mempertaruhkan gambar di atas ini. gambar ini diambil pada 12 november 2009. masa ni saya dan family on the way balik kemaman. dan kami singgah di satu restoran nasi kandar dan kalau tak silap saya, lokasinya di grik. saya pun lupa nama kawasannya. gambar ni diambil secara candid sebab masa ni saya tak ready2 lagi, tengah betolkan sweater tu.. heee tengah panas pun pakai sweater tau~ heee.. syarat dah cukup. berpakaian warna hijau dan permandangan pun hijau. best tempat ini..kalau kami balik ke kemaman, mesti akan singgah di sini dan ambil gambar permandangan itu. cantikkk~ hee.. gambar tunduk xpe kan? huhu


ok done!!

thanx pada cik eikasyaza. heee..


p/s: aku gila join contest sebab aku bosan dok umah. tak tau nak buat apa. join c0ntest sekadar suka2, di samping dapat kenal ramai blogger2 yang aktif di blog.. insyallah, kalau menang, itu memang rezeki aku. :)



lupa nak kasi link..hehe pada sapa2 yang nak join..click SINI.
salam.. :)

4 comments:

eikasyaza said...

cik fatin.cukup syarat.thanxs 4 joining..gud luck k..all da best..hehe

NOOR FATIN said...

thanx!

fanna said...

nk joint bolh???

NOOR FATIN said...

bleh je fanna! :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER