Wednesday, June 9, 2010

ANDA PHOTOGENIC? mari join contest ini..

Salam..

tak tau kenapa sekarang aku suka sangat nak join contest.. hee. entah la. saja seronok2. banyak contest aku jumpa, banyak yang dah tarikh tutup. waaaaaa... pastu ada contest yang aku xde gambar kaitan dengan contest tu..wuu.. tapi tak apala...



dan arini aku join contest buat kali kedua. contest ni aku jumpa kat SINI. blog ini kepunyaan ana mardia. yaaa~ tetiba tertarik nak join walau pun tidak ditag.. hakhak..



ni banner untuk contest ni. anda boleh letak di tepi blog anda.



syarat2 untuk join contest ini adalah seperti berikut :-
(dicopy paste dari tuan punya blog)


1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gambar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!

3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
4.hanya sekeping gambar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)

5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY

6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]

7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)

8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p



ni contoh pic yang photogenic. yeah~ yang aku copy dari tuan blog nya jugak..




godek2 punya godek,. tetiba aku terjumpa pic ni! yeah. fotogenik x? huahuahua.. adeh. posing semacam je dengan pic contoh tu..heee~ xpela, kalau anda semua kata aku tak fotogenik, its ok. biarlah aku je kata gambar ni mempunyai unsur2 fotogedik.. eh bukan.. photogenic!




cik izyan izzaty..saya pertaruhkan gambar ini ya. ni gambar saya masa kat rumah kat kemaman terengganu.. time ni tengah tolong mama memasak kat dapor. apa yang saya suka pic ni? sebab ia nampak comel sgt. huahua perasan lagik~ adeh..nampak pipi saya licin, mata saya bulat, bibir saya merah. nampak jugak cincin saya. dan dan dan nampak kurusss...kah3~ itu yang penting yaaa~ heee.. gambar ni jugak menampakkan sedikit ja rambut saya.. huhu.. saya edit2 cuma letak frame dgn nama kat bawah tu.. itu saja. yang lain2 memang original dan bukan cetak rompak.


ok done!

sekarang saya nak tag kawan2 saya pulak~ saya memilih 3orang!

1. nana usagi kechik.

2. fatyhah baharudin.

3. amirah nadwa @ miera!


mereka ini sangat2 comel dan cantik. :)

yang lain nak join pon boleh~ hik2. tak kisah pun :)


opsss lupa pulak. kepada sesiapa yang nak join contest ini, anda boleh click SINI. tarikh tutup pon lambat lagi! apa tunggu lagi~ heee.. promote2.


bye2... terima kasih.. sekian. wasalam.

4 comments:

si[jari] telunjuk said...

wahhh..mmg foto itu gmbar..ngeee:)

☻UsaGi NaNa☻ said...

yeay!!!nk masuk!!!hahahha~

NOOR FATIN said...

si jari telunjuk: yaaaa.. heee

nana: gdluck!

☻UsaGi NaNa☻ said...

ko pon!!cute ko tin..huhu~

ARTIKEL RAKAN BLOGGER