Saturday, June 12, 2010

DOWNLOAD SOFTWARE YG AKAN MENGUPDATE SEGALA2NYA TENTANG WORLD CUP 2010

salam.

terima kasih kepada aizam atau aku panggil ev. klik blog beliau. semalam dia kasi kat aku satu link untuk download software yang akan mengupdate segalanya2 pasal piala dunia tahun ni.

aku dah download dah semalam. haha best. tekan je online update, terus je ada keputusan perlawanan semalam. maklumlah, aku tertido semalam. tak tengok bola pun. haha senangkan? hehe kita boleh kumpul semua keputusan. letak je dalam laptop. memang style lah!

pada peminat2 piala dunia, ini linknya. download la. best. sgt memuaskan hati.



nanti lepas download, akan keluar gambar2 ini, yang mana dia akan update sendiri setiap perlawanan.


stage 1, untuk perlawanan kumpulan.


stage 2, kalah mati.


statistic untuk setiap pasukan.


schedule untuk semua matchs.


ok done! jangan lupa download ye. tak payah tulis2 ada kertas dah. hik3~ oh yaa! jangan lupa tukar setting untuk masa ya. sebab masa aku bukak kali pertama, time dia ikut afrika. haha so, tukar la ikut asia/kuala lumpur. baru ikut jam kita.. heee


kalau ada apa2 pertanyaan, bolehlah komen kat sini. terima kasih ev!

11 comments:

Ana Mardia said...

uyoooo gile best software ni!

NOOR FATIN said...

tau xpe! hee

hans said...

mudah je kan
download jer

HonEyBuNNy said...

btol2...kwn ila dah tlg downlop kan..heheh..mudah2..

NOOR FATIN said...

hans dan ila: btol2.. mudah :)

F~CiCAk said...

haha.. best2.. sila2 la melawat ke blog sy.. =p

NOOR FATIN said...

ok =p

Admin My J SSU said...

salam, tq kerana beri sofeware paling best masa ni...

NOOR FATIN said...

salam..sama2 :)

Aizam said...

fatin pn gile bola gak eh.. haha.. xpe2... btw, same2.. sharing is caring kn..

keep update utk world cup ye.. =)

NOOR FATIN said...

boleh la.. ehehe
thanx ek ev

:)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER