Sunday, June 20, 2010

TAG DAN AWARD DARI BUAH HATI :)

salam :)

arini dua kali  tag aku. balas dendam agaknya. sebab aku banyak tag dia..huahua..tapi tak apa, tag dan award yang dia kasi sangat menarik. haha aku suka! tambah2 la dari  kan~ ngeee... kita mulakan dengan tag!



berapa kredit anda sekarang?
rm 2.98 *sapa nak tlg topupkan.sila msj aku kat chatbox..hahahah*

siapa pelakon kegemaran kamu?nyatakan sebabnya.
rosyam nor, fauzi nawawi dan lisdawati. suka diorang sebab best sgt2 lakonan diorg terutama fauzi nawawi. konfom la meleleh air mata! heee


anda sayang laptop anda?
tak. dulu sayang, tapi sebab dia selalu terpadam skrg, dah xnak syg dia. hahaha skrg letak kipas besar kat sebelah laptop. byk sungguh kipas diletakkan supaya laptop tak cepat panas. hehe sapa xsayang laptop kan. hakhak.. beli masa sem 2. skrg nak masuk sem 7 dah :)

bila ada orang meminta sedekah kepada anda.apa jawapan yang anda berikan?
bagi ja. tak kisah berapa pun :)

jenama telefon anda
sony w200i. nokia xtau brapa ntah. hahaha tapi hp murah :P

bila anda mendapati duit anda hilang sebanyak rm 0.50 sen(duit ini untuk beli aiskrim) apa yang anda lakukan?
nangis guling2, buat muka seposen suruh  belikan..huahua

kereta yang ada di rumah anda sekarang kereta jenama apa?
ada banyak kereta kat umah kami. semua ada kereta masing2. nak tengok? ok. aku tunjukkan gambar.

of coz la ni kete abah aku. iswara aeroback. haha beli masa aku umo 16 tahun.
16 tahun aku hidup tak de kete. bahagia jugak :)



ni keta mama aku. yeah~ keta sorong. selalu dia simpan kerongsang2 ke. haha
kenapa gelak? haha mak aku beli mahal woo~ cuma keta ni tak membesar2.
dok kecik macam tu je :P



ni bukan keta. ni apa ek? adess.. haha yang ni aku punya. aku punya la.isk2
abah beli masa aku xlahir lagi. beli masa baru kawin. hehe
tapi tak besar2 jugak. ramai budak2 kecik mintak,
tapi bertuahla mak aku nak kasi.hakhak cantikkan?
tayar dia lagi byk dari tayar keta abah aku..huahua




KAMI JELES SEBAB CUMA KERETA ABAH JE BOLEH NAIK RAMAI2.


tag org lain plak

-miera
-fatyhah baharudin
-nana miko :)


nextttt!!!

award pulak.. jeng jeng jeng..


taraaaaa!! hehehe kawaii the cutest blog ever! tenkiuu2~ hik2..


ceritakan bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang.
err.. cari layout yang sedap mata memandang, tukar template baru. selalu update gambar2 kat side bar, tambah lagu *skrg lagu xde. harap maaf. radio rosak* =p. letak gambar2 yang menyenangkan, hehe selalunya kalau aku tukar layout, aku tgk dulu. aku berkenan x,,suka x,, bukan main letak je. hahha

website yg korang slalu pegi utk membantu korang mengedit blog.
layout cari kat scrappinblogs.blogspot.com. lagu cari kat gratisan muzik. widget lain2 aku usha2 kat mana2 blog, sambil2 blogwalking tu, aku terjumpa ke, aku guna la yang tu.. hehee


tuliskan lima perkataan yang menggambarkan diri korang.
=pendiam *kalau org yang tak kenal or baru pertama kali jumpa*
=kuat majok tapi senang dipujuk. hahaha 
=syg sgt2 kat keluarga,  dan kawan2
=seorang yg mementingkan persahabatan tapi kalau sekali dia tikam belakang, sori.. tak kan baik dah :)
=benci gila dgn perampas kekasih org! hahahah

tag kawan2 korang yg korang rasa patut menerima award ini.
semua follower ku!!! ambil la ye :)


ADA TEKA TEKI!!!



korang rasa benda ni apa??? hehehe koleksi abah aku sekian lamanyaa
agak2 korang apa??


lastly..

I love the way you look at me,
Your eyes so bright and blue.
I love the way you kiss me,
Your lips so soft and smooth.

I love the way you make me so happy,
And the ways you show you care.
I love the way you say, "I Love You,"
And the way you're always there.

I love the way you touch me,
Always sending chills down my spine.
I love that you are with me,
And glad that you are mine.


:)

5 comments:

F~CiCAk said...

banyaknya keta! hahaha =p

benda tu?
tempurung kelapa kot? kan3?

hehe.. LEBIU~!!!

Atif Hafiz said...

wahhh..byknya kereta....kih3

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

tempurung kelapa kan... kan kan ..??

heheheeheh

klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ...

pakcikLie said...

tabung tempurung kelapa...sori..Salam Kenal Dari P'cikLie..

NOOR FATIN said...

b : hehehe lebiu too!! hehehe

atif: hik2 tau xpe :P

mimie,pakcik lie dan faiq: aah..tempurung kelapa. haha abah jumpa lama dah..dari sy kcik2 lagi..mcm muka kan..hihi

ARTIKEL RAKAN BLOGGER