Monday, June 14, 2010

~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~

salam..

thanx kepada NANA sebab perkenalkan contest ini kepada saya~ heee.. saya berminat dan saya nak joinn..huuu..

contest ini dari ayu rosly.

syarat2nya..: copy paste dari tuan punya blog.

1. click button "Follow" di sebelah utk menjadi Followers
2. Link blog "http://pinklolipops.blogspot.com/" di blog anda
3. create new post "~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~" di blog anda dan berikan sebarang comment @ review tentang PINKLOLIPOPS..sebarang comment positive @ negative pun saya tak kisah asalkan comment itu bernas
4. Tag 3org rakan anda dlm post tersebut utk join sekali free giveaway ini...(kalau nak tag lebih pun xpe,saya lagi suka ramai org join =D)
5. Sudah settel semua syarat di atas?? then lastly tinggalkan link blog anda di ruang "comment" post ini supaya senang saya rujuk..



*Pemenang akan dipilih secara random..jadi sesiapa sahaja ada peluang nak menang =)
*TARIKH TUTUP : 4th JULY 2010
*pemenang akan diumumkan pada 6th July 2010
(urusan pos akan ditanggung oleh saya =D)

antara hadiah yang ditawarkan adalah :



beg ni! ada 4beg kesemuanya. tapi aku pilih yang ni. yang ni cantik. hitam dah putih.sesuai pakai pergi ke mana saja.. hihi.. kalau dapat yang lain pun tak kisah :P

komen saya tentang blog itu.

thanx sebab adakan blog macam ni. selalunya blog2 macam ni digemari oleh kaum2 ibu yang menjadi surirumah atau pun yang sudah bekerja. saya suka menjahit. ibu saya pun pandai menjahit. hehe setakat jahit2 kat lengan baju, leher baju, boleh la. tapi tak la mahir sepenuhnya. saya tertarik dengan beads tu. hehe bagus la kak. harap akak teruskan lagi post2 berkaitan jahitan. boleh saya buat rujukan nanti.. hehehe thanx


kali ni nak tag orang lain pulak~

heee..

1. ANA MARDIA

2. FATYHAH BAHARUDIN

3, MIERA

4. HER LITTLE RACK

5. MISS JANA


kalau sapa2 nak join pun boleh ye :)


sapa2 nak join.. sila klik SEWING MAKES ME CRAZY

2 comments:

ARTIKEL RAKAN BLOGGER