Saturday, June 12, 2010

CONTEST SENYUMAN PALING TAK IKHLAS DI DUNIA.

salam.

harini aku join contest lagi. kali ni dari aisyah. heee tajuk contest adalah contest senyuman paling tak ikhlas di dunia.


syarat-syarat contest senyuman paling tak ikhlas di dunia ni adalah seperti ..berikut...

  1. jadi follower blog cooliodrumdiddlyumdums ni.
  2. tulis satu entry khas mengenai ''contest senyuman paling tak ikhlas di dunia'' ini. then, letak your permalink kat link ini ok ataupun drop kat commentbox kat bawah ok
  3. boleh hantar banyak gambar taww! tapi jangan lebih dari seploh!
  4. gambar boleh edit, tapi takboleh letak gamba org laen ! buat sekreatif mungkin okeh!
  5. letakkan banner ini di sidebar blog anda! dan link-kan pada blog ini

contest ni start pada tanggal 13 Mei 2010 dan akan berakhir pada 19 Jun 2010!
kenapa 19 jun? sebab waktu tu i balik malaysia!yay ^^
hadiahnya! berbaloi dong!~ the prize is up to rm XXX.XX ok!! jom join jom!!


banner contest ni.


berikut adalah gambar2 yang dipertaruhkan..

tak ikhlas sebab  suruh senyum..senyum.pastu rapat2 ke rama2, tetiba rama2 tu terbang. haa.. amek. senyuman sungguh tak ikhlas..wawawawaw
dibuli ketika makan mc donald. haha
tak ready lagi,tengah makan. ada ke disuruh senyum?



ok done! selesai! hahaha~

nak join?? TEKAN JE KAT SINI

tenkiu :)

5 comments:

aisyah bet ^^ said...

alololo comelnyee..hehehe..
thanks taww fatin for joining my contest!!^^
semoga berjayaa!^^

NOOR FATIN said...

thanx ;D

iniAKU said...

gudlark dear :)

F~CiCAk said...

hahahahahahahaah!!
gambar 1st tu mmg x ikhlas. wakaka!! nk join la nnt. hee

NOOR FATIN said...

thanx iniaku :)

faiq: ceh!! haha join la :P

ARTIKEL RAKAN BLOGGER