Tuesday, June 22, 2010

CONTEST MATA MENAWAN

salam..

join contest lagi..heeee... kali ni contest mata menawan.... *mata aku xmenawan tapi nak join gak*



ni banner contest ni.


syarat-syarat penyertaan :) (aku copy dari tuan punya blog)

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)

hadiah

pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.

referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)





faten, saya pertaruhkan gambar ni okay~ lalalaa.. abaikan pipi yang tembam. lihat pada mata saja ok. hahaha..

thanx faten cumyl. saya pun nak cumil gak..kui3

TAG!!

nana usagi kechik



sapa2 yang nak join contest ini.. boleh klik di sini FATENCUMYL

REFERAL SAYA ADALAH : AZMIRA


mari2 join contest ni :)

10 comments:

☻UsaGi NaNa☻ said...

comel nye..huhuh...ok2..ak join..haha~

NOOR FATIN said...

ok! hahah

fiezah91 said...

huhu. gud luck ye :)

NOOR FATIN said...

thanx ya :)

Mia Farrows said...

hee join jjuga^^
good luck hee

NOOR FATIN said...

hehe thanx mia :)

NuR fAtIn FaTiHaH said...

alala~
comelnya pakai cermin mata..heheh ;)
kita pun rabun jugak tw,..

NOOR FATIN said...

hehe thanx..wish me luck k!

heytheresyaira said...

fatin cantek :)

NOOR FATIN said...

xsecantik ko..weee.. thanx :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER