Wednesday, May 9, 2012

WORDLESS WEDNESDAY : PARIS, I'M IN LOVE

assalamualaikum ;)


eiffel tower ;)


second stage of eiffel tower~


zaffran ;)


kalau orang yang pernah rapat dengan aku, mesti tahu yang aku teringin sangat nak pergi paris. teringin sangat nak tengok eiffel tower depan mata. 

zaffran, kawan baik aku dah selamat sampai sana. hehehehe ni gambar untuk tatapan pembaca blog aku ^__^V

9 comments:

sizuka[Izzati] said...

jom sama sama saving untuk g Paris~!:D

Mila Ahmad said...

usaha tangga kejayaan fatin..hihi...
xde ape yan mustahil selagi kita berusaha cuma lambat dgn cepat jerk.

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya lau dpt p..

Kak Imun said...

Kalau berpeluang ke Paris, pasti kak takkan lepaskan......:)

are_lin@yu said...

bezkan klu dapat g melancong ;-)
ayu pun teringin..hehe
moga impian fatin tercapai suatu hari nanti ;-)

Marya Yusof said...

As salam Fatin,

Akak pun teringin jugak nak ke sana, tp ntah lah ye... Moga ade rezeki nnt insya'Allah kite pergi ye ;))))

Gen2Merah said...

wahh, best lah dia ni kan... enjoy..

Tukang Karut said...

dapat tengok gambar je ni...

eita said...

best tu..
seyes jeles ni....

ARTIKEL RAKAN BLOGGER