Thursday, May 17, 2012

PROGRAM KPN TURUN PADANG DI KULIM (PART 2)

assalamualaikum ;)

sambung entry semalam.. entry kali ni mengenai acara payung terjun oleh anggota pdrm sendiri. hehe ;)

syiokkk sangat tengokk. tak pernah naik lagi. korang pernah naik tak?? :P :P

ok jom tengok gambar. suka tengok gambar2 ni. nampak langit biru jee. awan cantik.. subhanallah, ciptaan Allah cantik-cantik belaka ;D


tu ha. kecik2 je nampak diorangg kan.. hehehe


lepas tu start mendarat satu persatu. tak silap aku ada 6 atau 7 penerjun. 


yang masih di berada di awangan :P


bersedia untuk mendarat..


yang baju putih tu pelawak mydin :)







yang ni punya ada enjin. yang tadi punya tak de kot. err err aku kurang pasti apa bezanya.. maaf2~ hee




tak jelas sangat. biasalah, kamera pun biasa-biasa je. ha3


rasa dekattt gilaa masa niiii. haha..


stress kalau orang pendek2 ni kan, yang dok depan2 kebanyakan tinggi2. payah nak cari portt. aishh. haha..




yang akhir sekali mendarat kat tempat lainnn. haha XD


masa ni cuaca tak panas sangat, ok je. ramai jugak yang berhimpun di tengah-tengah padang untuk menyaksikan payung terjun mendarat depan mata. jarang kan nak tengok benda-benda ni depan mata! ;)

10 comments:

ainol akasyah said...

teringin sgt nak tengok belon terjun depan mate.. untung nyer dapat tgk live..slalu tgk kat tb je

Boni JLL3 said...

tak dapat dibayangkan macam mana kalau tiba2 ada payung yang tak terbuka pastu terhempas kat tanah..fuh..mengerikan...

Tukang Karut said...

aku rasa kalau aku naik payung terjun ni, takut payung terjun tu koyak je...

are_lin@yu said...

ayu trngin nk trbang rsa bbas kt awan..hehe...

kay_are said...

siap ade payung terjun.. memang ade event something r kat sane kan?

roziahojijie said...

langit cerah .. elok je cuaca kan ? Hati2 kak , kang die jatuh atas akak kang ....

CikAnyss' :O said...

fuuyooohhhh , gempak gila , triingin naik.. hehehe


hit me back if you dont mind ;) tq
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/05/candy-doll-lipgloss-in-strawberry-milk.html

Gen2Merah said...

perghh, memang menarik laa.... belum penah lagi saksikan event ini depan mata...

eita said...

tak pernah tengok live pun..

~~oOpEt~~ said...

waa.. best2.. ritu kt sarawak, diorg lepaskn ayam dri udara.. sayur skali.. msa hari peladan ke ape ntah

ARTIKEL RAKAN BLOGGER